Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Καρφί Γκασπάρτ για Ρεάλ: “Αν ήταν μπροστά στη βαθμολογία, το πρωτάθλημα δεν θα συνεχιζόταν”!
Ρεάλ Μαδρίτης

Καρφί Γκασπάρτ για Ρεάλ: “Αν ήταν μπροστά στη βαθμολογία, το πρωτάθλημα δεν θα συνεχιζόταν”!

Ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα πέταξε τη μπηχτή του για τη Ρεάλ, καθώς τόνισε πως αν η βασίλισσα ήταν μπροστά στη βαθμολογία, το πρωτάθλημα θα είχε διακοπεί. Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία του να ξαναδεί τον Νεϊμάρ με τη φανέλα της Μπάρτσα.

28.05.2020 | 09:09

Ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χοάν Γκασπάρτ, προχώρησε σε μια δήλωση, η οποία σίγουρα θα φέρει αντιδράσεις. Ο Γκασπάρτ τόνισε πως εφόσον η διακοπή του κορωνοϊού έβρισκε τη Ρεάλ στην κορυφή της βαθμολογίας, τότε το πρωτάθλημα δεν θα συνεχιζόταν. Έτσι, ο τίτλος θα δινόταν στη “βασίλισσα” χωρίς να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Η La Liga ετοιμάζεται να ξεκινήσει και πάλι μέσα στον Ιούνιο, με τη Μπάρτσα να διατηρεί διαφορά δύο πόντων από τη Ρεάλ. Πλέον όλα θα κριθούν στο γήπεδο, με 11 αγώνες να υπολείπονται για το τέλος της σεζόν. Για τον Γκασπάρτ πάντως, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά εφόσον η Ρεάλ δεν γνώριζε την ήττα στο τελευταίο ματς κόντρα στη Μπέτις.

“Αν η Ρεάλ ήταν μπροστά, το πρωτάθλημα δε θα συνεχιζόταν. Τώρα όμως θα παιχτεί κανονικά ποδόσφαιρο”, τόνισε ο πρώην πρόεδρος των Καταλανών.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο Νεϊμάρ και στις συζητήσεις για πιθανή επιστροφή του στη Μπαρτσελόνα. Ο Γκασπάρτ θα ήθελε πολύ να ξαναδεί τον Βραζιλιάνο άσο στο Καμπ Νου.

“Θέλω πολύ να δω τον Νεϊμάρ στη Μπάρτσα. Καταλαβαίνω πως μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα. Βέβαια θα πρέπει να βρεθεί λύση στο οικονομικό. Πάντως εγώ έχω συγχωρέσει τον Νεϊμάρ για όσα έγιναν στο παρελθόν και θα ήθελα να τον ξαναδώ να παίζει για τη Μπάρτσα”, κατέληξε ο Γκασπάρτ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version