Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έληξε η ελευθέρας του Λιονέλ Μέσι
Μπαρτσελόνα

Έληξε η ελευθέρας του Λιονέλ Μέσι

Εξανεμίστηκαν οι όποιες ελπίδες είχαν οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης για να "ξεριζώσουν" τον Λιονέλ Μέσι από την Καταλονία.

01.06.2020 | 19:03

Κάθε σύλλογος στον κόσμο ονειρεύεται πως έχει στις τάξεις της τον Αργεντινό μάγο. Όμως, έως τώρα μόνο η Μπαρτσελόνα μπορεί να χαίρεται το σπουδαίο ταλέντο του Λιονέλ Μέσι.

Κι όπως δείχνουν τα πράγματα, έτσι θα συνεχίσει να είναι η κατάσταση. Εφόσον δηλαδή αυτό δεν άλλαξε μέχρι χθες, τότε δεν πρόκειται να έχουμε κάποια εξέλιξη στο άμεσο μέλλον. Ο λόγος; Όπως αναφέρει το espn, ο όρος που είχε στο συμβόλαιο του ο 33χρονος και τον άφηνε να φύγει ως ελεύθερος έληξε χθες.

Δεν γνωρίζουμε αν κάποια ομάδα ήξερε για τη ρήτρα και διαπραγματεύτηκε μαζί του. Πάντως, από την ώρα που πλέον πρέπει να μπει σε συζητήσεις με τους “μπλαουγκράνα” για να πάρει τον Λιονέλ Μέσι, τότε καλό θα ήταν να τον ξεχάσει. Οι όποιες ελπίδες μπορεί να υπήρχαν από σήμερα είναι πλέον μηδαμινές.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version