Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έκπληξη από Ρεάλ, φουλάρει για Σάντσο!
Ρεάλ Μαδρίτης

Έκπληξη από Ρεάλ, φουλάρει για Σάντσο!

Στη Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνουν κίνηση για να πείσουν τον Τζέιντον Σάντσο να κάνει... υπομονή!

03.06.2020 | 15:06

Αν μη τι άλλο ο Τζέιντον Σάντσο έχει… κάνει τεράστια πρόοδο με την φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο νεαρός Άγγλος έχει αποδείξει πως έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει στο κορυφαίο επίπεδο. Από το περασμένο και όλας καλοκαίρι ο 20χρονος άσος φαίνεται να βρίσκεται στα ραντάρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Βεστφαλούς, οι οποίοι ζητούν 100 εκατ. ευρώ. Χρήματα τα οποία όμως θεωρούνται υπερβολικά, ειδικότερα μετά τις οικονομικές ζημιές που άφησε η πανδημία στους συλλόγους.

Τις τελευταίες ημέρες, φαίνεται πως έχουν σιγήσει τα σενάρια που τον ήθελαν να υπογράφει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αντιθέτως, σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, η Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε… χώρο και μπήκε σφήνα για την απόκτηση του άσου των Γερμανών.

Ποιος είναι ο στόχος των Μαδριλένων; Το ερχόμενο καλοκαίρι οι άνθρωποι της Ρεάλ έχουν αποφασίσει να μην προχωρήσουν σε “τρανταχτές” μεταγραφικές κινήσεις. Ωστόσο, θα μπουν σε διαπραγματεύσεις με τον Σάντσο προκειμένου να τον πείσουν να παραμείνει για μια ακόμη σεζόν στην Ντόρτμουντ. Μάλιστα, θα τους δώσουν εγγυήσεις πως το καλοκαίρι του 2021 θα κάνουν επίσημη κρούση για την απόκτηση του.

Την ίδια τακτική έχουν ακολουθήσει και για την περίπτωση του Κίλιαν Μπαπέ. Όμως οι κόκκινοι διάβολοι είναι αποφασισμένοι να κλείσουν από τώρα τον Σάντσο και θα είναι έκπληξη αν τελικά οι μερένχες καταφέρουν να τον πείσουν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version