ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Άγγιξαν μα δεν έπιασαν Κουλιμπαλί οι «Κόκκινοι Διάβολοι»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητά τον παρτενέρ του Χάρι Μαγκουάιρ και ο Καλιντού Κουλιμπαλί είναι αναμφίβολα ο ιδανικός για αυτόν τον ρόλο.

Άγγιξαν μα δεν έπιασαν Κουλιμπαλί οι «Κόκκινοι Διάβολοι»

Βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στις πρώτες επιλογές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του όλα αυτά τα χρόνια όντας ένας από τους καλύτερους αμυντικούς των ιταλικών γηπέδων. Ο λόγος για τον Καλιντού Κουλιμπαλί. Τον Σενεγαλέζο στόπερ που περιμένει καρτερικά να βρεθεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, την Πρέμιερ Λιγκ.

Ο 28χρονος αμυντικός αποτελεί το νούμερο ένα περιουσιακό στοιχείο της Νάπολι. Οι «Παρτενοπέι» έχουν την τύχη να γεύονται τις αρετές του τα τελευταία έξι χρόνια. Η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου το καλοκαίρι του 2014 έκανε την πιο σοφή κίνηση. Απέκτησε τον 22χρονο τότε Κουλιμπαλί από την Γκενκ και δεν το μετάνιωσε ποτέ.

Τα τελευταία δύο χρόνια το όνομα του Αφρικανού έχει συμπεριληφθεί στις λίστες πολλών… μεγάλων. Μία από τις ομάδες που βρίσκονται σταθερά στο κυνήγι του είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» για την ώρα και θέλουν και μπορούν. Όμως όπως δείχνει το αποτέλεσμα φαίνεται πως δεν καταφέρνουν να κάνουν τον 28χρονο κάτοικο Ολντ Τράφορντ.

Κουλιμπαλί

Λεφτά με… ουρά για χάρη του Κουλιμπαλί

Οι προσπάθειές τους πέφτουν στο κενό με την Νάπολι να παρουσιάζεται σκληρό… καρύδι στις διαπραγματεύσεις. Οι Ιταλοί δεν δείχνουν διατεθειμένοι να χάσουν το αστέρι τους αν δεν ικανοποιηθούν στο έπακρο. Έτσι όπως αναμενόταν ακόμη μια απάντηση σε πρόταση της Γιουνάιτεντ ήταν αρνητική.

Σύμφωνα με το Sky Sport Italy οι «Κόκκινοι Διάβολοι» επιχείρησαν πρόσφατα να κάνουν το ντιλ με τους Ναπολιτάνους όμως βρήκαν ξανά… τοίχο. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Γιουνάιτεντ πρότεινε το ποσό των 80 εκατομμυρίων ευρώ, με την Νάπολι να πείθεται. Οι Ιταλοί παρουσιάζονται ανένδοτοι ζητώντας περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης του παίκτη.

Η διαφορά δεν είναι μεγάλη, όμως δεν παύει να βασανίζει την Γιουνάιτεντ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θα πρέπει να ανέβουν κι’ άλλο για να αποσπάσουν το πολυπόθητο «ναι» της Νάπολι. Φθάνοντας ως εδώ φαντάζει απίθανο να πατήσει φρένο ο αγγλικός σύλλογος. Οπότε…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ