ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Δύσκολη η ζωή χωρίς Χάαλαντ,αλλά η Ντόρτμουντ επιβίωσε

Μία δύσκολη νίκη κατάφερε να πάρει η Ντόρτμουντ απέναντι στη Χέρτα, βρίσκοντας έναν απρόσμενο ήρωα για να αντικαταστήσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Δύσκολη η ζωή χωρίς Χάαλαντ,αλλά η Ντόρτμουντ επιβίωσε

Ζορίστηκε, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι στη Χέρτα Βερολίνου η Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί δεν εντυπωσίασαν, αλλά νίκησαν με το ισχνό 1-0 και διατήρησαν τη διαφορά τους από την Μπάγερν Μονάχου και την κορυφή.

Αυτό που φάνηκε πάντως είναι ότι η Ντόρτμουντ “πονάει” χωρίς τον Χάαλαντ, ο οποίος απουσίασε λόγω τραυματισμού. Εκτός από την δεδομένη ποιότητά του, λείπει και η παρουσία του Νορβηγού από την αντίπαλη περιοχή. Πολλές φορές λοιπόν η Ντόρτμουντ έδειχνε να στερείται ένα σημείο αναφοράς στην επίθεση, έναν παίκτη που θα τραβήξει πάνω του αμυντικούς.

Το ματς και τα highlights

Πολύ νωθρά μπήκαν οι δύο ομάδες στο ματς. Χωρίς μεγάλες ευκαιρίες και με πρόβλημα στην ανάπτυξή τους, ειδικά οι γηπεδούχοι προβλημάτισαν με την εικόνα τους τον Λουσιέν Φαβρ. Το πρώτο ημίχρονο λοιπόν δεν είχε αρκετή δράση και το 0-0 ήταν λογική συνέπεια της αγωνιστικής αδράνειας των δύο ομάδων.

Στο δεύτερο μέρος πάντως οι ποδοσφαιριστές μπήκαν αποφασισμένοι να παίξουν ποδόσφαιρο. Το ματς απέκτησε ρυθμό και υπήρξαν αρκετές φάσεις. Στη μεγαλύτερη από αυτές, ο Τζέιντον Σάντσο αστόχησε στο 50′ από πλεονεκτική θέση. Βρέθηκε στο ύψος της μικρής περιοχής ύστερα από ωραία συνεργασία των συμπαικτών του αλλά δεν έβαλε καλά το πόδι του κι έστειλε την μπάλα έξω. Ντόρτμουντ

Η Χέρτα δεν έμεινε άπραγη και απείλησε κι έδειξε κι εκείνη τα δόντια της, αλλά η Ντόρτμουντ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ. Ο Εμρέ Τσαν ήταν αυτός που κατάφερε να λύσει το γόρδιο δεσμό στο 57ο λεπτό. Ο Γερμανός αμυντικός προωθήθηκε και με ένα ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Γιαρστέιν κάνοντας το 1-0. Σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος δίνοντας το τρίποντο στη Ντόρτμουντ. Κάπως έτσι λοιπόν ανέβηκε στους 63 βαθμούς και στο -7 από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου.

Παράλληλα αύξησε τη διαφορά της στο +4 από την τρίτη Λειψία, η οποία πέταξε βαθμούς νωρίτερα. Κάπως έτσι λοιπόν φαίνεται πως αποκτά και σημαντικό προβάδισμα για την έξοδο της στο επόμενο Τσάμπιονς. Από την μεριά της η Χέρτα παρέμεινε στους 38 βαθμούς και την ένατη θέση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ