Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λαουτάρο σε Ίντερ: “Αφήστε με να πάω στην Μπάρτσα”
Μπαρτσελόνα

Λαουτάρο σε Ίντερ: “Αφήστε με να πάω στην Μπάρτσα”

Πώς και πώς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα ο Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, ώστε να το πετύχει.

07.06.2020 | 16:23

Η φανέλα της Μπαρτσελόνα ζυγίζει… τόνους. Αρκετοί θρύλοι του ποδοσφαίρου την έχουν φορέσει. Σε αυτή τη λίστα θέλει να βρεθεί και μάλιστα άμεσα ο Λαουτάρο Μαρτίνες. Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν ισπανικά και ιταλικά ΜΜΕ.

Ο νεαρός στράικερ έκανε πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Ίντερ φέτος. Οι Καταλανοί τον έχουν εδώ και καιρό πολύ ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα. Οι μεταξύ τους συζητήσεις πάνε από το καλό στο καλύτερο. Παρόλα αυτά οι οικονομικές απαιτήσεις των “νερατζούρι” είναι -τουλάχιστον- τσιμπημένες.

Μιας και δεν πρόκειται να τον αφήσουν αν δεν πάρουν στα χέρια τους μία επιταγή που πάνω της να αναγράφει 160 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, οι “μπλαουγκράνα” έχουν… θέμα. Δεν μπορούν να τα βρουν. Τουλάχιστον όχι άμεσα. Και κάπως έτσι ο Λατίνος φορ έχει πάρει πάνω του τη μεταγραφή και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, ώστε η επόμενη σεζόν να τον βρει στο “Καμπ Νου”.

Πιέζει όσο μπορεί ο Λαουτάρο!

Όταν ένας παίκτης θέλει να φύγει από την ομάδα που βρίσκεται δύσκολα μπορεί κάποιος να τον σταματήσει. Και όταν αυτό συμβαίνει, συνήθως, ζημιωμένες βγαίνουν και οι δύο πλευρές. Άλλωστε το λέει και η παροιμία: “σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός…”.

Στην προκειμένη περίπτωση ο… γαμπρός (σ.σ Λαουτάρο Μαρτίνες) πιέζει όσο δεν πάει τη διοίκηση της Ίντερ, ώστε να ρίξει τις οικονομικές της απαιτήσεις και να απαντήσει θετικά στην πρόταση της Μπαρτσελόνα. Γι’ αυτό το λόγο και ζήτησε από τους διοικούντες την ιταλική ομάδα να τον αφήσουν να πάρει μεταγραφή και μάλιστα άμεσα.

Μία κίνηση που δείχνει πόσο πολύ θέλει ο Λατίνος παίκτης να φύγει από το “Τσουζέπε Μεάτσα”. Και παράλληλα κάνει πιο αδύναμη τη θέση της ιταλικής ομάδας στο “πόκερ” που έχει στηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα με τους Καταλανούς. Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσες.

Το μόνο που απομένει να δούμε είναι αν αυτό το σίριαλ θα έχει happy end για τον ίδιο και την “Μπάρτσα” ή θα περάσει η γνώμη της… κακιάς πεθεράς, Ίντερ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version