Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μοριέντες: “Ο Λαουτάρο ταιριάζει και στη Μπάρτσα και στη Ρεάλ”
Ίντερ

Μοριέντες: “Ο Λαουτάρο ταιριάζει και στη Μπάρτσα και στη Ρεάλ”

Ο Φερνάντο Μοριέντες έπλεξε το εγκώμιο του Λαουτάρο Μαρτίνεζ, ενώ αναφέρθηκε και στα σενάρια αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από τη Μπαρτσελόνα

10.06.2020 | 17:56

Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ παραμένει το πιο “καυτό” όνομα της μεταγραφικής περιόδου, αφού όλοι μιλούν για το μέλλον του. Ο 22χρονος επιθετικός πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Ίντερ και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Ο Φερνάντο Μοριέντες αναφέρθηκε στο νεαρό άσο και δήλωσε σίγουρος για τις ικανότητές του.

Για τον παλαίμαχο επιθετικό, ο Λαουτάρο είναι ένας επιθετικός που δεν θα είχε πρόβλημα προσαρμογής ούτε στη Μπαρτσελόνα, ούτε στη Ρεάλ, οι οποίες ενδιαφέρονται για να τον κάνουν δικό τους.

Αναλυτικά όσα είπε στη Sport

“Στην Ισπανία έχουμε την τύχη να απολαμβάνουμε σπουδαίους Αργεντίνους παίκτες και προπονητές. Έχουν σωστή νοοτροπία, είναι πολύ ανταγωνιστικοί, κάτι που είναι δύσκολο να το βρεις αλλού.

Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται κυρίως για τον Λαουτάρο, αν και η Ρεάλ φαίνεται να ψάχνει το ζήτημα. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον, όπου κι αν πάει τελικά.

Ο Λαουτάρο είναι ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς και πιστεύω πως θα ταίριαζε και στις δύο ομάδες”.

Στη συνέχεια, ο Μοριέντες αναφέρθηκε σε έναν ακόμη Αργεντίνο, τον Λιονέλ Μέσι. Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο δεν έχει ανανεώσει ακόμα με τη Μπάρτσα, αν και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον επόμενο χρόνο.

Οι συζητήσεις για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν, όμως ο Μοριέντες δεν πιστεύει ότι υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει ο Μέσι από το Καμπ Νου.

“Δεν μπορώ να τον φανταστώ μακριά από τη Μπαρτσελόνα. Μου θυμίζει τον Μαλντίνι στη Μίλαν, τον Τότι στη Ρόμα και τον Πουγιόλ στη Μπάρτσα.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να φύγει. Ελπίζω πως θα συμφωνήσει να ανανεώσει. Είναι ο πιο σημαντικός παίκτης της Μπάρτσα και θα συνεχίσει να είναι μέχρι το τέλος της καριέρας του”, κατέληξε ο Μοριέντες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version