ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Η κακή η Μπάγερν ξέρει και άλλο μονοπάτι (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου δεν απέδωσε στα συνηθισμένα υψηλά στάνταρ της αλλά βρήκε το δρόμο προς τη νίκη έστω και προς το τέλος με τον Γκορέτσκα.

Η κακή η Μπάγερν ξέρει και άλλο μονοπάτι (vid)

Στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχθηκε την Γκλάντμπαχ στην έδρα της. Οι “βαυαροί” παρατάχθηκαν χωρίς τον Μίλερ και τον Λεβαντόφσκι στην επίθεση διότι είχαν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες. Ο Κιζάνς και ο Ζίρκζεϊ πήραν τις θέσεις τους. Οι απουσίες των 2 σταρ της Μπάγερν επηρέασαν αισθητά την απόδοση της ομάδας του Φλικ. Την ίδια ώρα η Γκλάντμπαχ στεκόταν καλά αμυντικά μέχρι το 86΄, όταν και ένα λάθος της κόστισε την ήττα με το τελικό 2-1.

Έτσι, τα “πουλάρια” κινδυνεύουν να πέσουν στην πέμπτη θέση αν νικήσει η Λεβερκούζεν αύριο (14/6). Την ίδια ώρα η Μπάγερν Μονάχου επανέφερε τη διαφορά της στους 7 βαθμούς από τη δεύτερη Ντόρτμουντ. Έτσι, μεσοβδόμαδα θα έχει την ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλήτρια απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης.

Η Γκλάντμπαχ από το ξεκίνημα του παιχνιδιού φάνηκε ότι δε θα αποτελέσει ένα ακόμη εύκολο θύμα της Μπάγερν. Τα “πουλάρια” έπαιζαν τη μπάλα κάτω παρά την πίεση ψηλά των γηπεδούχων. Από ένα κλέψιμο ήρθε η πρώτη φάση της Μπάγερν. Ωστόσο, το βολέ του Κιζάνς πέρασε αρκετά άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 16΄ αλλά ο Χοφμαν ήταν εκτεθειμένος και το γκολ ακυρώθηκε. Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν καλός και η Μπάγερν πραγματοποίησε την πρώτη καλή της φάση στο 22΄. Ο Ερνάντεζ από αριστερό μπακ πάτησε την αντίπαλη περιοχή αλλά το απογοητευτικό του πλασέ απέκρουσε ο Ζόμερ.

3 λεπτά αργότερα, ήρθε η σειρά της Γκλάντμπαχ να χάσει το άχαστο. Μία ανισορροπία της αμυντικής τετράδας της Μπάγερν έδωσε την ευκαιρία στον Εμπολό να σκοράρει με το κεφάλι. Ο Νόιερ απέκρουσε την κεφαλιά και στην επαναφορά ο Εμπολό έχασε σίγουρο γκολ.

Η επιλογή της Γκλάντμπαχ να μη διώχνει τη μπάλα της κόστισε στο 26ο λεπτό. Ο Ζόμερ πάσαρε λανθασμένα στον Ζίρκζεϊ, ο οποίο προ κενής εστίας άνοιξε το σκορ.

Ωστόσο, η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 36ο λεπτό. Ο Χέρμαν επιχείρησε τη συρτή σέντρα από τα δεξιά και ο Παβάρ στην προσπάθειά του να διώξει έβαλε αυτογκόλ. Έτσι, οι 2 ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια μετά και τη χαμένη ευκαιρία του Κιζάνς στο 39΄, του οποίου η κεφαλιά βγήκε άουτ.

https://twitter.com/borussia_en/status/1271852381895000064

Μία στιγμή αδράνειας κόστισε στη Γκλάντμπαχ

Στο δεύτερο 45λεπτο ο ρυθμός έπεσε. Η Μπάγερν ανέλαβε την κατοχή της μπάλας αλλά η Γκλάντμπαχ σε γενικές γραμμές δεν κινδύνευε. Απείλησε πρώτη, μάλιστα, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν ψηλά την άμυνά τους. Ωστόσο, στο 55΄, Νόιερ απέκρουσε το σουτ του Χέρμαν.

Ο Ζόμερ δήλωσε παρών στο 66ο λεπτό. Μετά από φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε στον Γκνάμπρι, το σκαστό σου του οποίου, απομάκρυνε σε κόρνερ ο Ελβετός γκολκίπερ.

Όλα έδειχναν ότι το 1-1 θα παρέμενε. Μία αδράνεια του Βεντ, όμως, βοήθησε τον Παβάρ να βγάλει μία σέντρα προς τον ανενόχλητο Γκορέτσκα. Ο Γερμανός που είχε κάνει κίνηση μέσα στη μικρή περιοχή είχε εύκολο έργο με προβολή να γράψει το τελικό 2-1. Αυτό ήταν το 6ο γκολ του Γερμανού στο πρωτάθλημα. Όλα έχουν σημειωθεί στο δεύτερο γύρο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ