ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Ποδοσφαιριστής άργησε στην προπόνηση επειδή τον “απήγαγαν εξωγήινοι”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γκιγιέρμο Μαρίνο, απέδωσε μία καθυστερημένη άφιξη του σε προπόνηση στην απαγωγή από εξωηγίνους.

Ποδοσφαιριστής άργησε στην προπόνηση επειδή τον “απήγαγαν εξωγήινοι”

Αν είσαι ποδοσφαιριστής και έχεις παίξει έστω και σε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα σου έχει συμβεί σίγουρα. Να καθυστερήσεις σε μία προπόνηση και να σκαρφιστείς την πιο απίθανη δικαιολογία και να αποδώσεις την αργοπορία σου σε αυτή . Ωστόσο, η ιστορία που θα διαβάσετε ξεπερνάει κάθε προηγούμενη δικαιολογία.

Ειδικότερα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γκιγιέρμο Μαρτίνο ισχυρίστηκε κάποτε ότι άργησε στην προπόνηση διότι εξωγήινοι του πήραν τη ψυχή. Ο Μαρίνο ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νιουελς Ολντ Μπόις και πραγματοποίησε 2 σύντομες θητείες στην Μπόκα Τζούνιορς. Τη μεγαλύτερη αγωνιστική του επιτυχία τη γεύτηκε στα γήπεδα της Χιλής. Ως μέλος της ομάδας που προπονούσε τότε ο Χόρχε Σαμπάολι, την Γιουνιβερσιντνατ ντε Τσίλε. Με αυτήν κατέκτησε στο ξεκίνημα της προηγούμενης δεκαετίας 3 τίτλους καθώς και το Κόπα Σουνταμερικάνα το 2011. Στην ίδια ομάδα έπαιζε με τον σταρ της Λεβερκούζεν Τσαρλς Αράνγκιζ και τον Χιλιανό διεθνή, Εντουάρντο Βάργκας.

Η απαγωγή από εξωγήινους

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον συμπαίκτη του, Γκουστάβο Λορεντσέτι, μία μέρα ο Μαρίνο άργησε στην προπόνηση. Όταν τελικά έφτασε αργοπορημένος εξήγησε στους συμπαίκτες του ότι τον απήγαγαν εξωγήινοι. Ο Λορεντσέτι μιλώντας στο Lado B, δήλωσε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του τον πίστεψαν.

“O Γκιγιέρμο είπε ότι άργησε να έρθει σε μία προπόνηση διότι τον απήγαγαν εξωηγήινοι. Μας έδωσε ολόκληρη την εξήγηση σχετικά με το τι ένιωσε και τα υπόλοιπα. Υπάρχουν περιπτώσεις που οι παίκτες έρχονται μετά από 2 μέρες και επιστρέφουν αποδίδοντας την απουσία τους στην απαγωγή από εξωγήινους. Αλλά ο Γκίγιε δεν είναι τέτοιου είδους παίκτης. Είναι τίμιος. Όλοι τον ξέρουν. Άρχισε να μας εξηγεί ότι ξαφνικά χάθηκε και απήχθη από εξωγήινους. Εξήγησε ότι του πήραν τη ψυχή, την ανέλυσαν και στο ταξίδι τον πρόσεχαν. Κάτι τέτοιο είπε. Ειλικρινά πιστεύω στους εξωγήινους. Είχε μία σπουδαία εξήγηση και τον πιστέψαμε όλοι. Πρέπει να τον καλέσουν τα κανάλια για την πει καλύτερα ο ίδιος την ιστορία. Δε γνωρίζω αν είπε την ίδια ιστορία στο Σαμπάολι. Πρέπει να είχαν μία κουβέντα μετά. Αλλά γνωρίζοντας τον, εγώ τον πιστεύω. Τι να πεις; Αυτό αξίζει την προσοχή του Discovery Chanell”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ