Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δεν χορταίνει ο Λέβα: “Ακόμα καλύτεροι στο Τσάμπιονς Λιγκ”!
Μπάγερν Μονάχου

Δεν χορταίνει ο Λέβα: “Ακόμα καλύτεροι στο Τσάμπιονς Λιγκ”!

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ήταν χαρούμενος με την εξασφάλιση του πρωταθλήματος, όμως δεν χαλαρώνει καθώς ο στόχος του Τσάμπιονς Λιγκ απαιτεί συγκέντρωση και ακόμα μεγαλύτερη αγωνιστική βελτίωση για τη Μπάγερν

17.06.2020 | 20:19

Η Μπάγερν ξεμπέρδεψε και μαθηματικά με τον πρώτο στόχο της σεζόν, αφού με τη νίκη επί της Βέρντερ εξασφάλισε την κατάκτηση της Μπουντεσλίγκα. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ήταν χαρούμενος με αυτό το επίτευγμα, όμως δεν επαναπαύεται, αφού οι Βαυαροί έχουν κι άλλες φιλοδοξίες για τη φετινή σεζόν.

Η ομάδα του Χάνσι Φλικ έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά το 3-0 επί της Τσέλσι στο Λονδίνο. Πλέον, όλη η ομάδα θα αφοσιωθεί στην προσπάθεια επιστροφής στην κορυφή της Ευρώπης. Αναμφίβολα, με τις τελευταίες εμφανίσεις των Βαυαρών, ο συγκεκριμένος στόχος μοιάζει εφικτός.

Ο Λέβα λοιπόν, που έφτασε τα 46 γκολ φέτος, δηλώνει έτοιμος για ακόμα καλύτερα πράγματα φέτος.

“Είμαστε οι πρωταθλητές Γερμανίας. Ήταν λίγο περίεργο βέβαια το να πανηγυρίζουμε σε άδειες εξέδρες. Μας λείπει το πάθος του κόσμου, αυτοί δίνουν την έξτρα πινελιά στο ποδόσφαιρο.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Δεν ήταν εύκολη σεζόν, παλέψαμε καιρό για να φτάσουμε στον τίτλο. Ελπίζω ότι θα το πανηγυρίσουμε σύντομα και με τον κόσμο μας.

Αποδείξαμε ότι παραμένουμε η καλύτερη ομάδα στη Γερμανία. Όμως, παραμένει ο στόχος του Τσάμπιονς Λιγκ κι εκεί θα πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι” ήταν τα λόγια του εκπληκτικού Πολωνού.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μπάγερν βρίσκεται μια ανάσα κι από το δεύτερο εγχώριο τίτλο, καθώς έχει προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας. Εκεί θα αντιμετωπίσει στη Μπάγερ Λεβερκούζεν στις 4 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version