Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μετά τον Βέρνερ, ακολουθεί και νέα σούπερ μεταγραφή για την Τσέλσι!
Τσέλσι

Μετά τον Βέρνερ, ακολουθεί και νέα σούπερ μεταγραφή για την Τσέλσι!

Η απόκτηση του Τίμο Βέρνερ ήταν... απλά η αρχή για την Τσέλσι!

18.06.2020 | 12:59

Αν μη τι άλλο η Τσέλσι είναι η ομάδα που έχει κάνει τις περισσότερες μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν. Οι Λονδρέζοι να θυμίσουμε πως το περασμένο καλοκαίρι δεν μπορούσαν να προχωρήσουν σε μεταγραφές καθώς είχαν τιμωρηθεί από τις ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ.

Ωστόσο, οι Λονδρέζοι είναι αποφασισμένοι να καλύψουν αυτό το χαμένο έδαφος και η διοίκηση της ομάδας θέλει να δημιουργήσει ένα ρόστερ ικανό να κατακτήσει τίτλους. Η πανδημία φαίνεται πως δεν… άγγιξε τους Άγγλους.

Μετά την απόκτηση του Ζίγιεκ, η Τσέλσι ανακοίνωσε και την απόκτηση του Τίμο Βέρνερ! Μια αν μη τι άλλο σπουδαία μεταγραφική κίνηση. Αρκετοί σύλλογοι είχαν ενδιαφερθεί για τον Γερμανό άσο, ωστόσο ο Φρανκ Λάμπαρντ κατάφερε να τον πείσει να έρθει στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Όμως η απόκτηση του επιθετικού της Λειψίας ήταν μόνο η αρχή για τους «μπλε». Όπως αναφέρουν Μέσα από την Αγγλία, η Τσέλσι βρίσκονται μια ανάσα και από την απόκτηση του Μπεν Τσίλγουελ!

Ο αμυντικός της Λέστερ θέλει να αποχωρήσει από τις αλεπούδες και οι Λονδρέζοι έχουν ήδη συμφωνήσει προφορικά με τον Άγγλο άσο! Μένει να βρεθεί η χρυσή τομή και ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Κάτι που δεν πρόκειται όμως να “χαλάσει” την μεταγραφή!

Στην Τσέλσι σκοπεύουν να κάνουν πρόταση 60 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 23χρονου άσου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version