ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Τσεκάρει τον Γκάμπριελ Ζεσούς η Ίντερ

Την περίπτωση ενός ακόμα επιθετικού εξετάζει ο Αντόνιο Κόντε, με τον Γκάμπριελ Ζεσούς να μπαίνει στο μικροσκόπιο του Ιταλού τεχνικού.

Τσεκάρει τον Γκάμπριελ Ζεσούς η Ίντερ

Τη διάδοχη κατάσταση ετοιμάζουν οι “νερατζούρι” σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει ο Λαουτάρο Μαρτίνες. Οι ιθύνοντες χτενίζουν την αγορά για πιθανούς στόχους και τελευταίο όνομα που προκύπτει είναι αυτό του Γκάμπριελ Ζεσούς.

Τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρείται μία στασιμότητα στο θέμα της μεταγραφής του Αργεντινού φορ στην Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί δείχνουν να ζορίζονται να βρουν τους απαραίτητους πόρους για να πραγματοποιηθεί η μετακίνηση του παίκτη. Όμως, σε περίπτωση που τελικά προχωρήσει το ντιλ, ο Κόντε θέλει να έχει έτοιμη την λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες. Γκάμπριελ Ζεσούς

Μία λύση με παρόν αλλά και (πολύ) μέλλον

Πολλές είναι οι περιπτώσεις στις οποίες ο Βραζιλιάνος έδειξε το ταλέντο του στην Μάντσεστερ Σίτι. Όμως, με τον Σέρχιο Αγουέρο στο ρόστερ, δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως ο βασικός επιθετικός της ομάδας. Κάτι που δείχνει να τον έχει πάει πίσω όσον αφορά την εξέλιξή του.

Ο Ιταλός τεχνικός των “νερατζούρι” όμως τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση. Θεωρεί πως αν του δοθεί η ευκαιρία μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο κανόνι και να γίνει ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς της Ευρώπης. Ο Κόντε λοιπόν είναι πρόθυμος να του δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πλάνα του.

Θέλει να τον βάλει στο πλευρό του Λουκάκου, καθώς μπορούν να δέσουν μαζί και να συνθέσουν ένα πληρέστατο δίδυμο. Εκεί θέλει να ποντάρει ο προπονητής της Ίντερ ώστε να πείσει και τον Γκάμπριελ Ζεσούς να αφήσει το Έτιχαντ για λογαριασμό της ιταλικής ομάδας. Τα αυξημένα λεπτά συμμετοχής που θα του τάξει είναι το βασικό του “όπλο” στην προσπάθεια που θα κάνει να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφή.

Ρευστό άλλωστε θα υπάρχει. Ο Κόντε θα στραφεί στον 23χρονο μόνο εάν αποχωρήσει ο Λαουτάρο Μαρτίνες. Κάτι που σημαίνει ότι η Μπαρτσελόνα θα τα έχει “σκάσει” πρώτα για τον Αργεντινό. Το πιο δύσκολο κομμάτι ίσως αποδειχθεί το να πειστεί ο ίδιος ο παίκτης να μεταγραφεί στους Μιλανέζους και να πιέσει τον Γκουαρντιόλα για να δώσει και αυτός την συγκατάθεσή του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ