ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Η τράμπα Πιάνιτς-Αρτούρ φέρνει χρήμα στη Μπαρτσελόνα

Πολλά οφέλη θα έχει στα ταμεία της Μπαρτσελόνα η ανταλλαγή των δύο παικτών, με το ντιλ να φημολογείται πως βρίσκεται προ των πυλών.

Η τράμπα Πιάνιτς-Αρτούρ φέρνει χρήμα στη Μπαρτσελόνα

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Αρτούρ επιτέλους λέει το “ναι” στη Γιουβέντους και το σήριαλ πλέον προχωράει προς την ολοκλήρωσή του. Άλλωστε, όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν δώσει εδώ και καιρό τη συγκατάθεση τους και το μόνο που έλειπε ήταν η υπογραφή του μέσου της Μπαρτσελόνα. Μπαρτσελόνα

Κλείνει άμεσα η υπόθεση

Μία ανταλλαγή πάντως που φαίνεται να μην ικανοποιεί και πολύ τους οπαδούς και των δύο ομάδων. Ένα πράγμα πραγματικά αξιοπερίεργο. Όμως, τουλάχιστον για τους Καταλανούς μοιάζει να υπάρχει λογική. Όχι αγωνιστική, αυτή άλλωστε θα φανεί με τον καιρό. Στα οικονομικά του συλλόγου όμως, η ανάσα που θα πάρουν οι “μπλαουγκράνα” θα γίνει άμεσα αισθητή.

Όπως αναφέρει λοιπόν η Sport, η Μπαρτσελόνα θα έχει λογιστικό κέρδος πάνω των 65 εκατομμυρίων ευρώ από την πραγματοποίηση της τράμπας. Και πώς θα το κάνει αυτό; Αρχικά, θα δώσει τον Αρτούρ για 80 εκατ. στη Γιουβέντους. Στη συνέχεια, θα δώσει τα 70 εξ αυτών για τον Βόσνιο μέσο. Άρα, το κέρδος της θα είναι τουλάχιστον στα 10 εκατομμύρια από την μεταγραφή και μόνο του παίκτη.

Παράλληλα όμως τα συμβόλαια των δύο ποδοσφαιριστών είναι αυτά που φαίνεται να κάνουν τη διαφορά. Η διοίκηση των Καταλανών έχει συμφωνήσει με τον Πιάνιτς για συμβόλαιο συνεργασίας με αρκετά προσιτούς όρους. Η επιθυμία του ίδιου του παίκτη να μεταβεί στο Καμπ Νου σε συνδυασμό με την ηλικία του δεν λειτούργησε κι ευεργετικά για τις απολαβές που θα λαμβάνει στους “μπλαουγκράνα”.

Η συμφωνία αυτή λοιπόν βοηθάει τη Μπαρτσελόνα να ισορροπήσει κάπως τα λογιστικά της βιβλία. Μάλιστα, φημολογείται πως οι κάπως αυξημένες τιμές των δύο παικτών εξυπηρετούν αυτό τον σκοπό. Τα 80 εκατομμύρια για τον Αρτούρ θα περαστούν πριν το τέλος του μήνα, ενώ το ποσό του Πιάνιτς τις αρχές του επομένου όταν ξεκινάει και το νέο οικονομικό έτος.

Γίνεται εύκολα κατανοητό πλέον η λογική με την οποία οι Καταλανοί προχώρησαν αυτό το ντιλ. Από την άλλη, η Γιουβέντους ποντάρει ξεκάθαρα στα περιθώρια εξέλιξης του παίκτη ώστε να βγει κερδισμένη. Οι οπαδοί της ομάδας έχουν τις αμφιβολίες τους, αλλά ο Σάρι δείχνει να τον πιστεύει πολύ. Το μέλλον θα δείξει όμως εάν οι πρωτοπόροι της Σέριε Α έπραξαν σωστά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ