ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Άγρια… Κυρία!

Εύκολο έργο είχε η Γιουβέντους στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Λέτσε με τη "Μεγάλη Κυρία" να επικρατεί με σκορ 4-0 και να παραμένει πρώτη.

Άγρια… Κυρία!

Ούτε που… ίδρωσε η Γιουβέντους! Οι “μπιανκονέρι” είχαν ένα εύκολο βράδυ στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Λέτσι. Έτσι, επικράτησαν με σκορ 4-0 στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σέριε Α.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το σύνολο του Μαουρίτσιο Σάρι ήταν γι’ ακόμη μία φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Με τον Πορτογάλο φορ να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι και να δίνει μία ασίστ.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Γιουβέντους είχε, όπως ήταν λογικό και επόμενο, το ρόλο του πρωταγωνιστή. Οι γηπεδούχοι είχαν την μπάλα στα πόδια τους συνέχεια. Αλλά η Λέτσε είχε κλείσει κάθε διάδρομο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν οχυρωθεί πολύ καλά και ήλπιζαν να “χτυπήσουν” σε κάποια αντεπίθεση. Πράγμα που μάλλον δύσκολο θα το έλεγε κάποιος.

Τα λεπτά περνούσαν και η υπεροχή των “μπιανκονέρι” ήταν -τουλάχιστον- ανούσια. Έπρεπε το ρολόι να δείξει το 52′. Τότε ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε ωραία τον Πάουλο Ντιμπάλα και αυτός έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά. Έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Λέτσε. Αυτό ήταν.

Από εκεί και πέρα η Γιουβέντους δεν είχε άγχος και τρακ. Έπαιζε με άλλον αέρα. Τα πράγματα πήραν τον… δρόμο τους στο 62′. Τότε ο Κριστιάνο Ρονάλντο από το σημείο του πέναλτι δεν λάθεψε. Έκανε το 2-0 για την ομάδα του και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Οι παίκτες της Λέτσε τα παράτησαν.

Έδειχναν απλά να περιμένουν τα τελειώσει το παιχνίδι. Χωρίς πάθος και δύναμη για να πάρουν άλλες “μάχες” ή κόντρες. Αυτό δεν μπορούσαν να το αφήσουν έτσι οι γηπεδούχοι. Και χτύπησαν όσο πιο δυνατά μπορούσαν την άμυνα της Λέτσε που δεν θύμιζε σε τίποτα την άμυνα του πρώτου μέρους. Το 3-0 έγινε από τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν στο 83′ με τον Ματίας Ντε Λιχτ, δύο λεπτά αργότερα (85′), να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Ένα αποτέλεσμα που διατηρεί τη Γιουβέντους μόνη πρώτη στην κορυφή με 69 βαθμούς και παράλληλα απόσταση ασφαλείας από τη δεύτερη, Λάτσιο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ