Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λουίς Σουάρες: “Ελπίζουμε να χάσει βαθμούς η Ρεάλ”
Μπαρτσελόνα

Λουίς Σουάρες: “Ελπίζουμε να χάσει βαθμούς η Ρεάλ”

Το αουτσάιντερ είναι πλέον η Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση της φετινής Λα Λίγκα, όπως παραδέχεται έμμεσα με δηλώσεις του και ο Λουίς Σουάρες.

28.06.2020 | 16:29

Απογοήτευση υπάρχει στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα μετά και την ισοπαλία της ομάδας με τη Θέλτα. Οι “μπλαουγκράνα” πήραν δύο φορές το προβάδισμα στο ματς, αλλά τελικά συμβιβάστηκαν με τον έναν βαθμό. Κάτι που ασφαλώς και δεν αρέσει στους παίκτες της ομάδας, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του Λουίς Σουάρες.

Μία γκέλα που ήρθε πριν τα δύο ματς-φωτιά

Η αλήθεια είναι πως ο Ουρουγουανός το καθήκον του το έκανε. Βρήκε δύο φορές δίχτυα αξιοποιώντας ισάριθμε ασίστ του Λιονέλ Μέσι. Όμως. η άμυνα δεν κράτησε και λίγα λεπτά πριν το φινάλε δέχθηκε την ισοφάριση, με τον Ιάγο Άσπας να κάνει το 2-2 με έξυπνο φάουλ. Μία εξέλιξη που προβληματίζει ασφαλώς τους Καταλανούς ενόψει της συνέχειας.

Ενδεικτικά είναι και τα λόγια του Λουίς Σουάρες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

“Τα συναισθήματα μας είναι αρνητικά μετά από αυτό το ματς. Χάσαμε δύο πόντους στη μάχη που δίνουμε για τη Λα Λίγκα. Ήταν στα χέρια μας και τώρα απλά ελπίζουμε η Ρεάλ Μαδρίτης να χάσει βαθμούς. Αισθανόμαστε μόνο απογοήτευση καθώς πεταξάμε δύο βαθμούς.

Και οι δύο ομάδες έχουν δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια. Ήταν για εμάς μία περίπλοκη έδρα, καθώς την επόμενη εβδομάδα έχουμε τη Βιγιαρεάλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης εντός έδρας μες στην εβδομάδα. Αισθανόμαστε πως χάσαμε δύο πόντους και πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα για να βελτιωθούμε”.

Πλέον η Μπαρτσελόνα είναι στο +1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά με ματς παραπάνω. Οι “μερένχες” θα ταξιδέψουν στην έδρα της Εσοανιόλ με τη Μπάρτσα να περιμένει ένα δώρο από τους συντοπίτες. Πάντως, ούτε η ισοβαθμία ευνοεί τους “μπλαουγκράνα”, αφού η ομάδα του Ζιντάν έχει καλύτερα αποτελέσματα στα μεταξύ τους ματς.

Η συνέχεια για την ομάδα του Σετιέν είναι ακόμη πιο δύσκολη και ίσως κομβική για την έκβαση του πρωταθλήματος. Αρχικά θα παίξει στο Καμπ Νου με την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε ένα ντέρμπι παραδοσιακά δύσκολο για τους Καταλανούς. Έπειτα, ακολουθεί και η Βιγιαρεάλ, με την Μπαρτσελόνα να μην έχει περιθώρια απώλειας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version