Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ: Βρήκε χαφ “ταύρο” και δεν τον αφήνει!
Άρσεναλ

Άρσεναλ: Βρήκε χαφ “ταύρο” και δεν τον αφήνει!

Δυνατό "μπάσιμο" για την απόκτηση του Ντομινίκ Ζομποζλάι της Σάλτσμπουργκ θα κάνει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα η Άρσεναλ.

29.06.2020 | 16:13

Η σεζόν ακόμα δεν έχει τελειώσει. Όμως, η Άρσεναλ ψάχνει από τώρα παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά για του χρόνου. Οι “κανονιέρηδες” είχαν συνηθίσει τους φίλους τους να “μάχονται” για μία θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, αυτό τις τελευταίες σεζόν δεν ισχύει. Οι Λονδρέζοι πάνε από το κακό στο χειρότερο με αποκορύφωμα τη φετινή. Όπως όλα δείχνουν το σύνολο του Μίκελ Αρτέτα θα μείνει εκτός Ευρώπης. Κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ ξανά μέσα στον 21ο αιώνα.

Παρόλα αυτά η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου δίνει ελπίδες στους παίκτες της Άρσεναλ. Μιας και σε περίπτωση που το κατακτήσουν μπορούν να πάρουν έτσι “εισιτήριο” για Ευρώπη. Ακόμη και έτσι όμως ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Ειδικά στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Γι’ αυτό το λόγο και εκείνος έχει εντοπίσει και έχει προτείνει την απόκτηση του Ντομινίκ Ζομποζλάι από τη Σάλτσμπουργκ.

Δεν παίζει μόνη της η Άρσεναλ για τον Ζομποζλάι

Ο Ντομινίκ Ζομποζλάι  είναι μόλις 19 ετών. Όμως, έχει κάνει φέτος πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Σάλτσμπουργκ. Έτσι, η Άρσεναλ τον έβαλε πολύ ψηλά στη μεταγραφική της λίστα. Μάλιστα, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει επαφές εδώ και αρκετούς μήνες.

Ωστόσο, για να γίνει πραγματικότητα το deal θα πρέπει οι “κανονιέρηδες” να βγάλουν από τα ταμεία τους 31 εκατομμύρια ευρώ. Αλλιώς η Σάλτσμπουργκ δεν πρόκειται να δώσει το “ΟΚ”, προκειμένου να προχωρήσει η μεταγραφή του νεαρού χαφ.

Εκτός από την Άρσεναλ και άλλες μεγάλες ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για χάρη του. Τόσο η Μίλαν όσο και η Παρί Σεν Ζερμέν παρακολουθούν από κοντά την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται να κάνουν “μπάσιμο” για την αγορά του πιο μετά μέσα στο καλοκαίρι σε περίπτωση που οι Άγγλοι δεν τον κάνουν δικό τους άμεσα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version