Ίντερ

Ο Μαρότα επιβεβαίωσε ότι δεν θα σταματήσει στον Χακίμι!

Καυτό θα είναι το ερχόμενο καλοκαίρι για την Ίντερ όπως παραδέχεται ο Μαρότα. Ο Χακίμι μοιάζει να είναι μόνο η αρχή, με τη διοίκηση να μην σταματάει εκεί.

Από τα πλέον επίσημα χείλη επιβεβαιώθηκαν οι συζητήσεις των “νερατζούρι” για την απόκτηση του Χακίμι. Ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Τζιουζέπε Μαρότα, δεν κρύφτηκε και μίλησε ξεκάθαρα για τις εξελίξεις γύρω από το πολυαναμενόμενο “μπαμ” της Ίντερ.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν σε δηλώσεις του, δεν αποκλείεται να έχουμε και επίσημες ανακοινώσεις άμεσα. Μαρότα

Γίνεται η αρχή με Χακίμι, έπεται και συνέχεια

Ακόμη και στις επόμενες μέρες μπορεί να υπάρχουν νεότερα στην υπόθεση του Μαροκινού αμυντικού όπως προανήγγειλε ο Μαρότα. Ο νεαρός αστέρας παρουσιάζεται ως “κλεισμένος” από τα Μέσα ενημέρωσης και το μόνο που περιμένουμε είναι οι επίσημες ανακοινώσεις. Κάτι που ίσως να μην αργήσει και πολύ, με τον ιταλικό σύλλογο να τρέχει για να ολοκληρώσει την μεταγραφή.

Πιο συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της Ίντερ δήλωσε τα εξής:

“Η επιθυμία των ιδιοκτητών, της οικογένειας Ζουνγκ, είναι να συνεχίσει να αγοράζει σημαντικούς παίκτες. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είμαστε σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για τον Χακίμι. Αύριο, θα είναι μία σημαντική ημέρα, αλλά είμαι αισιόδοξος.

Ο αθλητικός μας διευθυντής Πιέρο Αουσίλιο έχει κάνει μία καλή δουλειά τους τελευταίους μήνες. Είναι όμως σημαντικό να ολοκληρώσουμε τις διαπραγματεύσεις άμεσα”.

Τα λεγόμενα του Μαρότα δεδομένα θα προκαλέσουν ενθουσιασμό στους οπαδούς των “νερατζούρι”. Όχι μόνο επιβεβαιώνει την έλευση ενός από τους πλέον ανερχόμενους αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ο Χακίμι είναι από τα πλέον καυτά ονόματα του μεταγραφικού παζαριού και η Ίντερ κατάφερε να ολοκληρώσει -όπως όλα δείχνουν- μία κίνηση τόσο ουσιαστική, όσο και εντυπωσιασμού.

Άλλωστε, πάει καιρός από την τελευταία φορά που ο ιταλικός σύλλογος έπαιρνε έναν τόσο περιζήτητο ποδοσφαιριστή. Ο Μαροκινός απέρριψε προτάσεις από κολοσσούς της Ευρώπης για να μεταβεί στο Τζιουζέπε Μεάτσα κι αυτό δείχνει πολλά για το πρότζεκτ του Κόντε.

Παράλληλα όμως, από τις δηλώσεις του Μαρότα γίνεται φανερό πως αυτή είναι μόνο η αρχή. Τα σενάρια για ποιοτικούς παίκτες είναι πολλά και το σημαντικό είναι ότι η διοίκηση δείχνει πρόθυμη να προβεί σε πράξεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ