ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Πιάνιτς: “Η Μπαρτσελόνα είναι το υψηλότερο σκαλοπάτι”

Ιδιαίτερα περιχαρής είναι ο Μίραλεμ Πιάνιτς μετά τη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα και δηλώνει έτοιμος να πετύχει στη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Πιάνιτς: “Η Μπαρτσελόνα είναι το υψηλότερο σκαλοπάτι”

Σίγουρα είναι από τα πρόσωπα των ημερών. Το μεταγραφικό παζάρι έχει αρχίσει να κινείται και μέχρι τώρα ξεχωρίσει η τράμπα των Πιάνιτς και Αρτούρ.

Ο Βόσνιος αφήνει τη Σέριε μετά από πολλά χρόνια για χάρη της Μπαρτσελόνα. Οι “μπλαουγκράνα” είδαν στο πρόσωπο του μία πιο έτοιμη και πιο δοκιμασμένη λύση για τα χαφ σε σχέση με τον Αρτούρ Μέλο. Ο 24χρονος μέσος “θυσιάστηκε” ώστε να υλοποιηθεί το πλάνο των Καταλανών και πλέον ο Πιάνιτς μετράει αντίστροφα ώστε να φορέσει τα “μπλαουγκράνα”. Πιάνιτς

Περήφανος δήλωσε ο 31χρονος άσος

Μετά από εννιά χρόνια παρουσίας στην Σέριε Α ήρθε η ώρα για τον Πιάνιτς να αλλάξει παραστάσεις. Μετά από τα περάσματα του από Ρόμα και Γιουβέντους, ο δημιουργικός μέσος παίρνει τη μεταγραφή που αναζητούσε. Σίγουρα η Γηραιά Κυρία είναι στην ελίτ της Ευρώπης, αλλά ο ίδιος ξεχώρισε τη νέα του ομάδα, η οποία βρίσκεται στο “υψηλότερο σκαλί”.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του ο παίκτης έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις στην ομοσπονδία της χώρας του:

“Η Μπαρτσελόνα είναι ένα από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο. Το να γίνεις μέλος της είναι το υψηλότερο σκαλοπάτι για κάθε ποδοσφαιριστή. Για μένα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είμαι χαρούμενο, περήφανος και όχι μόνο για μένα. Αλλά και για τους γονείς μου και για όλους τους ανθρώπους στη Βοσνία Ερζεγοβίνη. Ποτέ δεν ξεχνάω από που ξεκίνησα. Πραγματικά θέλω πολύ να πάω στο Καμπ Νου”.

Σίγουρα ο Πιάνιτς είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη μεταγραφή του. Οι οπαδοί των “μπλαουγκράνα” τον υποδέχονται με πολλή αμφισβήτηση, κυρίως λόγω της ηλικίας του και της άσχημης χρονιάς που έκανε φέτος με τη Γιουβέντους. Οι φίλοι της Μπαρτσελόνα ήθελαν να δουν ένα πιο νεαρό και εξελίξιμο μέσο να αντικαθιστά τον Αρτούρ Μέλο, αλλά ο άσος των “μπιανκονέρι” είναι αυτός που θα κληθεί να ανεβάσει επίπεδο το κέντρο της ομάδας.

Ο Βόσνιος από την πλευρά του μοιάζει αποφασισμένος να πετύχει και τελικά η ιστορία θα δείξει εάν θα δικαιώσει τους ιθύνοντες του νέου του συλλόγου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ