ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: “Βράζουν” οι Καταλανοί με διαιτητή και VAR

Δύο ακόμη πολύτιμους βαθμούς πέταξε η Μπαρτσελόνα στη μάχη του τίτλου και κύριοι υπαίτιοι γι' αυτό θεωρούνται οι άρχοντες του αγώνα.

Μπαρτσελόνα: “Βράζουν” οι Καταλανοί με διαιτητή και VAR

Παραπαίει αγωνιστικά η ομάδα του Κίκε Σετιέν και μένει πίσω στην υπόθεση του τίτλου. Κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης η Μπαρτσελόνα έμεινε στην ισοπαλία για δεύτερο σερί ματς και πλέον δίνει την ευκαιρία στη Ρεάλ Μαδρίτης να ξεφύγει.

Τα καταλανικά Μέσα όμως έχουν βρει τον υπεύθυνο, ο οποίος και σαφώς δεν φοράει τα “μπλαουγκράνα“. Μπαρτσελόνα Μπαρτσελόνα

“Μέγιστη τιμωρία”

Με το ίδιο πρωτοσέλιδο κυκλοφορούν οι σημερινές αθλητικές εφημερίδες. Με μία φωνή λοιπόν διαμαρτύρονται -και- για την χθεσινή αντιμετώπιση της Μπαρτσελόνα από τη διαιτησία. Ο Μέσι και η παρέα του είδαν τον διαιτητή να δίνει δύο πέναλτι στους “ροχιμπλάνκος”, από τα οποία προήλθαν και τα γκολ τους.

Αναφορικά λοιπόν η Sport αναφέρει πως οι εν λόγω αποφάσεις δημιουργούν ακόμη περισσότερη διαμάχη. Με 3 πέναλτι, τα 2 κατά των Καταλανών, οι διαιτητές “όρισαν την έκβαση του αγώνα”. Αποτέλεσμα αυτού λοιπόν είναι η ομάδα του Σετιέν να “αφήσει δύο ακόμη καθοριστικούς βαθμούς, δίνοντας την ευκαιρία στη Ρεάλ να πάρει προβάδισμα έως και τεσσάρων βαθμών”.

Από τη μεριά της και η Mundo Deportivo τα έψαλε στους άρχοντες της αναμέτρησης. Όπως γράφει χαρακτηριστικά, το VAR επέβαλλε την επανάληψη του πρώτου χαμένου πέναλτι από την Ατλέτικο, μετά την παράβαση του Τερ Στέγκεν. Όμως, δεν ειδοποίησε τον διαιτητή σε καθαρό -όπως το χαρακτηρίζει- φάουλ στον Πικέ μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων.
Και κάπως έτσι παραδέχεται πως “ο τίτλος απομακρύνεται ακόμη περισσότερο για την Μπάρτσα. Έπειτα από ένα ματς που περιλάμβανε ένα αυτογκόλ, τρία πέναλτι και ακόμα περισσότερο αμφιλεγόμενη διαιτησία”.
Πάντως η αλήθεια είναι πως τη δεδομένη στιγμή η Ρεάλ Μαδρίτης πατάει καλύτερα στο γήπεδο. Την βοηθάει και το πιο βατό πρόγραμμα που έχει, αλλά οι “μερένχες” δείχνουν να είναι πιο αποφασισμένοι. Κυρίως όμως, δεν έχουν και την εσωτερική “φαγωμάρα” και τη γκρίνια που έχουν τα αποδυτήρια των “μπλαουγκράνα”. Αυτά είναι στοιχεία που φαίνεται να γέρνουν την πλάστιγγα υπέρ των παικτών του Ζιντάν λίγες στροφές πριν το φινάλε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ