ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Κρίσιμη συνάντηση ανάμεσα σε Γκριεζμάν και Μπαρτσελόνα!

Η πλευρά του Αντουάν Γκριεζμάν ζήτησε... συνάντηση με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα. Ο Γάλλος θα... ανακοινώσει πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τους Καταλανούς!

Κρίσιμη συνάντηση ανάμεσα σε Γκριεζμάν και Μπαρτσελόνα!

Αν μη τι άλλο το πρόσωπο της εβδομάδες είναι ο Αντουάν Γκριεζμάν. Ο Γάλλος επιθετικός δεν διανύει και την καλύτερη περίοδος της καριέρας του. Όλα τα ισπανικά Μέσα ασχολούνται με τον έμπειρο επιθετικό των Μπλαουγκράνα. Ο λόγος; Μα φυσικά επειδή έμεινε για μια ακόμη φορά εκτός βασικής ενδεκάδας, στην αναμέτρηση κόντρα στην Ατλέτικο. Ο Γάλλος αγωνίστηκε μόλις για… τρία λεπτά, καθώς ο Κίκε Σετιέν τον έριξε στον αγωνιστικό χώρο στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Ήταν η τρίτη φορά στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις, που ο Γκριεζμάν βρίσκεται εκτός βασικής 11κάδας. Σίγουρα, είναι κάτι που δεν έχει αφήσει ικανοποιημένο τον πρώην άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης. Μπορεί να μην κάνει και την πιο παραγωγική σεζόν, ωστόσο παραμένει ένας από τους ποιοτικότερους επιθετικούς στο ισπανικό και όχι μόνο πρωτάθλημα.

Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με την όλη κατάσταση. Κάτι που υποστηρίζουν και οι κοντινοί του άνθρωποι. Ο πατέρας και ο αδερφός του Γάλλου, έκραξαν… δημόσια τον Κίκε Σετιέν για την απόφαση του να μην “στηρίξει” τον 29χρονο επιθετικό. Γκριεζμάν

Αυτή η κατάσταση είναι…. αδύνατον να συνεχιστεί, όπως υποστηρίζουν ισπανικά Μέσα. Για να αποφευχθούν οι εσωτερικές κόντρες στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, αναμένεται σύντομα να υπάρξει συνάντηση μεταξύ της πλευράς του Γκριεζμάν και των Καταλανών. 

Σε αυτήν την συνάντηση, θα δώσουν το παρών, ο ποδοσφαιριστής και ο μάνατζερ του, άνθρωποι της διοίκησης και ίσως και ο Κίκε Σετιέν! Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτουν Μέσα από την Ισπανία.

Από την άλλη τα ίδια Μέσα, αναφέρουν πως ο Γκριεζμάν έχει ενοχληθεί και από μερικά δημοσιεύματα. Ο Γάλλος θα ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει.

Σίγουρα όμως κεντρικό θέμα συζήτησης θα είναι ο λιγοστός αγωνιστικός χρόνος που έχει ο Γάλλος τις τελευταίες εβδομάδες. Αν μη τι άλλο σε μια τόσο κρίσιμη καμπή της σεζόν, κανείς δεν θέλει να αποπροσανατολιστούν από το… αγωνιστικό. Ο στόχος της κατάκτησης του τίτλου παραμένει, όπως υποστηρίζουν όλοι στην Μπαρτσελόνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ