ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Μουρίνιο: «Δεν θα αντάλλαζα τον Λο Σέλσο με τον Φερνάντες»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο στηρίζει όσο δεν... πάει τον Λο Σέλσο και τόνισε πως δεν πρόκειται να τον... έκανε ανταλλαγή με τον Μπρούνο Φερνάντες!

Μουρίνιο: «Δεν θα αντάλλαζα τον Λο Σέλσο με τον Φερνάντες»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο προετοιμάζεται ήδη για την νέα σεζόν, αν και ακόμα υπάρχουν αρκετές αγωνιστικές για να τελειώσει η φετινή χρονιά. Ο Πορτογάλος τεχνικός όπως έχει πει αρκετές φορές θέλει να κάνει αρκετές μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν. Η Τότεναμ αναμένεται να έχει αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της, όπως αναφέρουν τουλάχιστον τα αγγλικά Μέσα.

Ένας ποδοσφαιριστής όμως που δεδομένα θα βρίσκεται στα πλάνα του έμπειρου κόουτς, είναι ο Λο Σέλσο. Ο Μουρίνιο έχει σε τεράστια εκτίμηση τον Αργεντινό άσο και θεωρεί πως μπορεί να ηγηθεί του συλλόγου, καθώς τον πιστεύει αρκετά και του δίνει ευκαιρίες.

Όλοι όμως θυμάστε πως το περασμένο καλοκαίρι η Τότεναμ βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με την Σπόρτινγκ για την απόκτηση του Μπρούνο Φερνάντες. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις δεν καρποφόρησαν.  Έτσι η Γιουνάιτεντ βρήκε λίγο… χώρο και τον περασμένο Ιανουάριο προχώρησε στην απόκτηση του Πορτογάλου.

Ήδη ο έμπειρος άσος έχει κάνει την διαφορά στην Πρέμιερ Λιγκ και έχει καθοριστικό ρόλο στην… αναγέννηση της ομάδας του Σόλσκιερ. Από την πλευρά της η Τότεναμ αποφάσισε να προχωρήσει στην απόκτηση του Λο Σέλσο, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τον Φερνάντες. Λο Σέλσο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο φρόντισε να στηρίξει τον Αργεντινό άσο με δηλώσεις του στο Sky Sport News. O Special One δήλωσε πως δεν θα αντάλλαζε τον Λο Σέλσο ούτε με τον Πορτογάλο, ούτε με κανέναν άλλον ποδοσφαιριστή!

«Δεν ξέρω όντως αν είναι αλήθεια πως η Τότεναμ είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Μπρούνο. Αλλά αν είναι αλήθεια πως ο Λο Σέλσο ήρθε αντί του Φερνάντες, τότε θα έλεγα πως δεν θα τον αντάλλαζε με κανέναν ποδοσφαιριστή. Δεν έχει να κάνει με τον Φερνάντες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πριν έρθω, ο Λο Σέλσο δεν αγωνιζόταν αρκετά. Είχε αγωνιστεί μόλις σε ένα ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Αλλά δεν είχε χρόνο συμμετοχής. Όταν ήρθα, έδειξε προσπάθεια και δεν έβαλε ούτε μάνατζερ, ούτε διοίκηση, τίποτα. Μου έδειξε πως μπορεί να αντεπεξέλθει», είπε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ