ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Καμία συμφωνία ανάμεσα σε Γκρίλις και Γιουνάιτεντ!

Ο μάνατζερ του Τζακ Γκρίλις φρόντισε να διαψεύσει άμεσα τα σενάρια που ήθελαν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει συμφωνήσει με τον Άγγλο!

Καμία συμφωνία ανάμεσα σε Γκρίλις και Γιουνάιτεντ!

Η Άστον Βίλα βρίσκεται κοντά στον υποβιβασμό στην Championship. Σίγουρα έχει μαθηματικές ελπίδες, ωστόσο με την έως τώρα αγωνιστική της παρουσία, δείχνει πως δύσκολα θα τα καταφέρει. Ωστόσο, οι Άγγλοι έχουν στην φαρέτρα τους έναν ποδοσφαιριστή που αν μη τι άλλο έχει κλέψει τις εντυπώσεις στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Δεν είναι άλλος από τον Τζακ Γκρίλις. Ο έμπειρος πλέον άσος έχει αγωνιστεί 31 φορές στην Πρέμιερ Λιγκ, σημειώνοντας 7 γκολ, ενώ έχει δώσει και 6 ασίστ.

Ο Άγγλος έχει συμβόλαιο με την Άστον Βίλα μέχρι το καλοκαίρι του 2023 ωστόσο είναι δεδομένο πως θα αποχωρήσει μετά το τέλος της φετινής σεζόν.Ήδη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 24χρονο άσο. Μάλιστα, αγγλικά Μέσα αποκάλυψαν πριν από λίγες μέρες πως οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία. Οι κόκκινοι διάβολοι προσφέρουν 50 εκατ. ευρώ στην Άστον Βίλα, για να φέρουν στο Ολντ Τράφορντ, έναν ποδοσφαιριστή που… θέλει πως και πως ο Σόλσκιερ στο ρόστερ! Γκρίλις

Ωστόσο, ο μάνατζερ του Γκρίλις, Τζόναθαν Μπάρνετ, μίλησε στο Stretty News και διέψευσε τα σενάρια που θέλουν τον Άγγλο να έχει συμφωνήσει με την Γιουνάιτεντ.

«Εννοείται πως δεν έχει υπάρξει καμία συμφωνία με καμία ομάδα ακόμα. Στην Άστον Βίλα δεν σκέφτονται πως θα υποβιβαστούν. Πιστεύουν πως στο τέλος θα τα καταφέρουν και θα παραμείνουν στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Γκρίλις το πιστεύει και παλεύει για να το καταφέρει. Κάνει ότι μπορεί από πλευράς του. Μόνο αυτό έχει στο νου του αυτήν την στιγμή», είπε.

«Δεν ασχολείται με τίποτα άλλο, παρά μόνο με την Άστον Βίλα. Από την άλλη θέλω να πω, πως θα ήταν ευχάριστο για αυτόν να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα βελτιώσει τις ήδη εξαιρετικές ικανότητες του. Μπορεί να το καταφέρει σε όποιο πρωτάθλημα και αν αγωνιστεί. Αλλά αυτή η συζήτηση δεν θα έπρεπε να γίνεται τώρα. Δεν τον απασχολεί όπως είπα το μέλλον. Κοιτάει μόνο την Άστον Βίλα», ανέφερε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ