ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Γκασπερίνι: “Αξίζαμε τη νίκη κόντρα στη Γιουβέντους”

Ο τεχνικός της Αταλάντα, Μάνουελ Γκασπερίνι , δήλωσε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Γιουβέντους .

Γκασπερίνι: “Αξίζαμε τη νίκη κόντρα στη Γιουβέντους”

Η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα για δεύτερη σεζόν. Η Αταλάντα μπορεί να μην κερδίσει το scudetto αλλά παραμένει με διαφορά η πιο θεαματική ομάδα στην Ιταλία. Το γεγονός ότι έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 87 γκολ είναι ενδεικτικό.

Στη χθεσινή αναμέτρηση (11/7) κόντρα στη Γιουβέντους, η Αταλάντα προηγήθηκε 2 φορές. Μία με τον Ζαπάτα και μία κόντρα με τον Μαλινκόφσκι. Ωστόσο και στις 2 περιπτώσεις, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά από 2 κερδισμένα πέναλτι ισοφάρισε, με αποτέλεσμα η “μεγάλη κυρία” να αποσπάσει το βαθμό. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Γκασπερίνι, δήλωσε ότι η ομάδα του άξιζε τους 3 βαθμούς κόντρα στους “μπιανκονέρι”.

“Είμαι σίγουρα περήφανος. Παίξαμε υπέροχα στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο έγινε μια επιστροφή από τη ΓιουβέντουςΤύπου. Με το παιχνίδι μας, όμως, καταφέραμε να πάρουμε το προβάδισμα και να παίξουμε ένα υπέροχο παιχνίδι ούτως ή άλλως. Φυσικά, είμαστε επίσης αναστατωμένοι γιατί αξίζαμε να κερδίσουμε. Στο ποδόσφαιρο, βέβαια, η απόδοση δεν είναι πάντα αρκετή. Ήμασταν μπροστά μέχρι την τελευταία στιγμή και κάναμε τα πάντα για να αξίζουμε τη νίκη. Είπαμε ότι η πρόκριση για το Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ήταν ο απώτερος στόχος μας. Από εκεί και πέρα το να τερματίσουμε δεύτεροι ή τρίτοι είναι και θέμα γοήτρου. Ο στόχος, όμως, παραμένει ο ίδιος”.

Έχει ανέβει επίπεδο η Αταλάντα

Το γεγονός που επιβεβαιώνει ότι η Αταλάντα έχει ανέβει επίπεδο είναι και η φετινή παρουσία της στην Ευρώπη. Η ομάδα βρίσκεται στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν. Έτσι, ο Γκασπερίνι μεταξύ άλλων στάθηκε και στο ταβάνι ψηλώνει κάθε φορά για τους “μπεργκαμάσκι”.

«Νόμιζα ότι ξεκινήσαμε αρκετά δυνατά αυτή τη σεζόν. Το Τσάμπιονς Λιγκ, βέβαια, πήρε λίγη ενέργεια από εμάς. Χάσαμε κάποιους πόντους στα παιχνίδια με τη Λάτσιο , τη Γιουβέντους και Ίντερ , αλλά τότε δεν στοχεύσαμε ποτέ τον τίτλο της Serie A. Έχουμε ανεβάσει τον πήχη. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε το Scudetto. Βλέπουμε την ομάδα να μεγαλώνει κάθε χρόνο. Δεν είχαμε τέτοιο χαρακτήρα για να παίξουμε έτσι στο Στάδιο της Γιουβέντους στο παρελθόν, αλλά αν συνεχίσουμε να παίρνουμε αποτελέσματα και παραστάσεις, θα μεγαλώνουμε. Η Γιουβέντους έχει το Scudetto στα χέρια της και δεν πρόκειται να το αφήσει να φύγει. Δεν ξέρω πόσο περισσότερο μπορούμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε παιχνίδια, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ένας τρόπος να δοκιμάσουμε τον εαυτό μας για το Champions League και σκοπεύουμε να κάνουμε μια καλή εντύπωση στην Ευρώπη”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ