ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Τόσα δίνει στον Μπρέθγουεϊτ για να κάθεται!

Δεν την λες και πολύ... αποδοτική την επένδυση που έκανε η Μπαρτσελόνα με την απόκτηση του 29χρονου επιθετικού τον Γενάρη.

Μπαρτσελόνα: Τόσα δίνει στον Μπρέθγουεϊτ για να κάθεται!

Κάθε άλλο παρά ευχαριστημένοι είναι οι “μπλαουγκράνα” με την απόδοση του Μπρέθγουεϊτ. Η Μπαρτσελόνα είχαν κάνει μία κίνηση πανικού με την απόκτησή του διεθνούς επιθετικού από τη Λεγανές.

Ρίσκαραν λοιπόν και πλέον βλέπουν την επένδυσή τους να μην αποδίδει. Όμως, το χειρότερο είναι πως δεν μπορεί να βγάλει ούτε τα λεφτά που έχουν δοθεί για λογαριασμό του. Μπαρτσελόνα

Δεκαοκτώ εκατομμύρια ευρώ που δεν δικαιολογήθηκαν ποτέ

Αυτό είναι το ποσό που έδωσε η διοίκηση της Μπαρτσελόνα στη Λεγανές για να τον αποκτήσει. Έχοντας ξεμείνει από επιθετικές λύσεις οι Καταλανοί εκμεταλλεύτηκαν ένα παραθυράκι της νομοθεσίας της Λα Λίγκα για να τον φέρουν στο “Καμπ Νου” εκτός μεταγραφικής περιόδου.

Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως τα περιμένανε οι “μπλαουγκράνα”. Από τη μία, για καλό της ομάδας. Ο κορονοϊός επιμήκυνε τη σεζόν και το βαρύ κανόνι της ομάδας, ο Λουίς Σουάρες βρήκε χρόνο να αποθεραπευτεί. Επέστρεψε λοιπόν άμεσα στην αγωνιστική δράση και πήρε τη φανέλα βασικού -όπως είναι λογικό- σπίτι του.

Αυτό είχε αντίκτυπο στο χρόνο συμμετοχής του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ. Ο Δανός επιθετικός εξ’ αρχής αποκτήθηκε για να κλείνει μπαλώματα, είτε στην κορυφή είτε στα άκρα της επίθεσης. Τώρα όμως που η ομάδα πρέπει να παρατάσσει την καλύτερη ενδεκάδα της σε κάθε ματς και συνήθως για 90 λεπτά, ο 29χρονος δεν μπορεί να βρει χρόνο.

Πιο συγκεκριμένα, έως τώρα η Μπαρτσελόνα έχει πληρώσει 54,000 για κάθε λεπτό που έχει αγωνιστεί ο επιθετικός της. Ή αλλιώς, δύο εκατομμύρια ευρώ για κάθε παιχνίδι. Συνολικά ο παίκτης έχει αγωνιστεί 332 λεπτά, τα οποία έχουν μοιραστεί σε εννιά ματς. Το αρνητικό για τον ίδιο είναι ότι από την επανέναρξη των αγώνων και μετά έχει αγωνιστεί μόλις δύο φορές πάνω από μία ώρα. Στο πρώτο και το τρίτο ματς της επανεκκίνησης.

Πλέον όμως εάν δεν… βουλιάζει στον πάγκο, τότε ο Μπρέθγουεϊτ μπαίνει στην καλύτερη περίπτωση για 20 λεπτά. Πλέον, το πέρασμα του από την ομάδα μοιάζει πως θα είναι ιδιαίτερα σύντομα, καθώς ο Σετιέν κοιτάζει να τον πουλήσει το καλοκαίρι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ