ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Κλοπ: «Κακή μέρα για το ποδόσφαιρο η μη τιμωρία της Σίτι»

Ξεκάθαρος ήταν στις δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ όσον αφορά την αθώωση της Μάντσεστερ Σίτι από το CAS και τη συμμετοχή της του χρόνου στο Champions League.

Κλοπ: «Κακή μέρα για το ποδόσφαιρο η μη τιμωρία της Σίτι»

Για πολλούς πρόκειται για σκάνδαλο. Για πολλούς άλλους είναι δικαίωση. Η ουσία είναι μία. Η Μάντσεστερ Σίτι αθωώθηκε από το Ανώτατο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) και του χρόνου θα αγωνιστεί κανονικά στους ομίλους του Champions League. Με τον Γιούργκεν Κλοπ να αντιδρά όμως σε αυτή την εξέλιξη…

Αρκετοί άνθρωποι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου δεν είδαν με… καλό μάτι την απόφαση αυτή. Όπως και ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο προπονητής της Λίβερπουλ σχολίασε την αθώωση της Σίτι και την παρομοίασε με μία κακή ημέρα του ποδοσφαίρου.

Από τη μία ο Γερμανός τεχνικός αναφέρει πως είναι θετικό για την ομάδα του ότι οι «πολίτες» θα έχουν αυτά τα έξτρα 10-12 παιχνίδια τη σεζόν. Γιατί αν δεν τα είχαν, θα ήταν αρκετά πιο ξεκούραστοι στις αναμετρήσεις της Premier League. Ωστόσο, από την άλλη πλευρά, η απόφαση του CAS κάνει κακό στο ποδόσφαιρο, καθώς ουσιαστικά «σβήστηκε» από τον χάρτη του το FFP. Το Financial Fair Play, το οποίο υποτίθεται πως πρέπει να υπάρχει για να κρατάει τις ισορροπίες στο Champions League και εν γένει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο… Jürgen Klopp (Again) Insists Pep Guardiola Is the Best Manager in ...

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Κλοπ:

«Από τη μια είναι θετικό γιατί αν η Σίτι δεν είχε 10-12 παιχνίδια στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, τότε πραγματικά δεν θα είχε τύχη καμία άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, όμως, είναι κακή μέρα για το ποδόσφαιρο γιατί το FFP υποτίθεται ότι βοηθάει και στις ισορροπίες και το μέλλον του Champions League».

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε και για τον Αντεμπάγιο Ακινφένουα. Πρόκειται για τον παίκτη που στα 38 του χρόνια πανηγύρισε την άνοδο στην Championship με τη Γουίκομ. Ο Ακινφένουα, αμέσως μετά τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του, είχε ζητήσει κάτι από τον Κλοπ. Να τον πάρει τηλέφωνο. Και να του ευχηθεί. Και ο Γερμανός το έκανε… Akinfenwa: Liverpool boss Klopp answers Wycombe striker's WhatsApp ...

Ο Κλοπ είπε για τον Ακινφένουα πως:

«Είναι καλεσμένος στην γιορτή που θα κάνουμε όταν μπορέσουμε για το πρωτάθλημα! 100%! Τον είδα όταν είχε πάει σε προπόνηση με τη φανέλα της ομάδας μας και ήταν πολύ αστείο. Μου έστειλε και βίντεο χθες το βράδυ και ήταν πολύ χαρούμενος».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ