ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ράμος: «Θα μείνω για όσο θέλει ο πρόεδρος της Ρεάλ»

Ο Σέρχιο Ράμος υποστήριξε πως θέλει να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο έριξε το... μπαλάκι στον πρόεδρο του συλλόγου. Φλορεντίνο Πέρεθ!

Ράμος: «Θα μείνω για όσο θέλει ο πρόεδρος της Ρεάλ»

Όλος ο οργανισμός της Ρεάλ Μαδρίτης πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά και την μαθηματική κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος. Οι Μαδριλένοι επικράτησαν με 2-1 εντός έδρας της Βιγιαρεάλ και πανηγύρισαν το 34ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, μιας ιστορίας που έχει γραφτεί και συνεχίζεται να γράφεται με… χρυσά γράμματα! Πρωτομάστορες αυτής της επιτυχίας δεν ήταν άλλοι από τους Ζινεντίν Ζιντάν και Σέρχιο Ράμος. Οι δύο παλιές καραβάνες των μερένχες έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης στην κατάκτηση αυτού του τίτλου.

Μπορεί όλοι να… πανηγυρίζουν ακόμα για τον τίτλο. Ωστόσο, στη Ρεάλ έχουν να αντιμετωπίσουν ένα ζήτημα και σύντομα. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το συμβόλαιο του αρχηγού τους, Σέρχιο Ράμος, το οποίο και λήγει το καλοκαίρι του 2021. Ράμος

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία προσφορά από την διοίκηση των μερένχες προς τον Ισπανό στόπερ. Αυτό έχει φέρει μεγάλη περιέργεια τόσο στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο και στους φιλάθλους του συλλόγου. Είναι δεδομένο πως ο Ράμος θέλει να παραμείνει με τα… χίλια στο Μπερναμπέου.

Αυτό δήλωσε για μία ακόμη φορά και μετά την κατάκτηση του τίτλου, ρίχνοντας το μπαλάκι στον ισχυρό άνδρα των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ!

«Ήταν μια περίεργη σεζόν και ξέραμε πως θα ξεκινήσουμε ξανά τον Ιούνιο. Επίσης γνωρίζαμε πως θα έπρεπε να κερδίσουμε όλους τους αγώνες για να τα καταφέρουμε. Δεν είχαμε και πολλά περιθώρια για να κάνουμε λάθος. Είναι το 34ο πρωτάθλημα για την Ρεάλ Μαδρίτης και το 5ο στην καριέρα μου. Είμαι ενθουσιασμένος. Κάναμε τεράστια προσπάθεια για να έρθει αυτός ο τίτλος και πιστεύω πως θα ακολουθήσουν και άλλοι», είπε.

«Θα μείνω στη Ρεάλ για όσο θέλει ο πρόεδρος του συλλόγου. Είμαι χαρούμενος που είμαι σε αυτό το κλαμπ. Δεν νομίζω πως θα υπάρχουν προβλήματα από καμία από τις δύο πλευρές. Είμαι τόσο χαρούμενος και περιμένω πως και πως για να πω στα παιδιά μου για αυτήν την επιτυχία. Είναι μια σπουδαία μέρα για εμάς», ανέφερε ο αρχηγός των Μαδριλένων.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ