Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Αρτέτα “έδειξε” παραμονή του Ομπαμεγιάνγκ!
Άρσεναλ

Ο Αρτέτα “έδειξε” παραμονή του Ομπαμεγιάνγκ!

Ο Μικέλ Αρτέτα εξέφρασε την αισιοδοξία ότι ο Ομπαμεγιάνγκ θα παραμείνει στην Άρσεναλ, αφού το Έμιρεϊτς είναι το ιδανικό μέρος για τον ίδιο

21.07.2020 | 18:02
Ο Μικέλ Αρτέτα εξέφρασε την αισιοδοξία ότι ο Πιερ Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ. Ο προπονητής των “κανονιέρηδων” ελπίζει πως η κατάσταση έχει διαφοροποιηθεί πλέον στο μυαλό του Γκαμπονέζου, ούτως ώστε να δεχθεί να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Λονδίνου.
Η Άρσεναλ βρίσκεται σε μια προσπάθεια αναγέννησης και ο Ομπαμεγιάνγκ είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος σε αυτό το πρότζεκτ. Ο 31χρονος επιθετικός έδειξε για άλλη μια φορά την κλάση του στην τεράστια νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι, που χάρισε στους Λονδρέζους την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Ερωτώμενος λοιπόν για το ζήτημα, ο Αρτέτα τόνισε στο Sky Sports

“Δεν ξέρω αν υπάρχει deadline για τον Ομπαμεγιάνγκ. Είναι κάτι πολύ δύσκολο να συμβεί αυτή την εποχή. Μου αρέσει έτσι όπως προχωρούν οι διαπραγματεύσεις. Μου αρέσουν όσα ακούω. Είμαι σίγουρος και για τις δύο πλευρές και πιστεύω ότι πρέπει όλοι να κινηθούν γρήγορα. Είμαι αισιόδοξος ότι θα μείνει στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια.

Είναι χαρούμενος και απολαμβάνει το ποδόσφαιρο. Έχει προσαρμοστεί στη χώρα και το ίδιο ισχύει και για την οικογένειά του. Ξέρει πόσο τον χρειαζόμαστε και πόσο τον εκτιμάμε όλοι εδώ. Έχει μια μοναδική σχέση με τους οπαδούς μας και νομίζω πως είναι στο κατάλληλο μέρος για αυτόν. Όσα ακούω συνηγορούν στην παραμονή του Έμερικ στην ομάδα μας. Επομένως, δεν μπορώ να πω κάτι διαφορετικό”, ήταν τα λόγια του Αρτέτα για τον παίκτη του.
Όσο για τη μεταγραφική περίοδο που πλησιάζει, ο Αρτέτα κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος. Παρουσιάστηκε αισιόδοξος ότι η διοίκηση θα κάνει αυτά που χρειάζεται, προκειμένου η Άρσεναλ να παρουσιαστεί περισσότερο ανταγωνιστική του χρόνου.

Ο Ισπανός έχει ήδη βελτιώσει πολύ την ομάδα, είναι όμως αναγκαίο να ενισχυθεί με τα κατάλληλα εργαλεία προκειμένου να κοιτάξει στα μάτια τις μεγάλες δυνάμεις του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version