Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουνάιτεντ: Το Champions League και το μπόνους-μαμούθ στον Φερνάντες!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γιουνάιτεντ: Το Champions League και το μπόνους-μαμούθ στον Φερνάντες!

Αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κερδίσει εισιτήριο για το επόμενο Champions League, τότε θα έχει την υποχρέωση να καταβάλλει γενναίο μπόνους στον Μπρούνο Φερνάντες.

22.07.2020 | 15:00

Η φετινή σεζόν οδεύει προς το φινάλε της. Καθώς την ερχόμενη Κυριακή (26/7) θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική σε Premier League και Serie A. Ενώ στις 21 και 23 Αυγούστου θα τελειώσουν τα πάντα με τους τελικούς σε Champions και Europa League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τον στόχο της εξόδου στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της ερχόμενης σεζόν. Και αυτό μπορεί να το πετύχει με δύο τρόπους. Είτε μέσω της Premier League, είτε μέσω της κατάκτησης του Europa League. Στην πρώτη περίπτωση πρέπει να μπει στην τετράδα και είναι ισόβαθμη στην 4η θέση με τη Λέστερ (62 βαθμοί). Στη δεύτερη είναι ουσιαστικά ήδη στο Final 8 του Europa και διεκδικεί το τρόπαιο, όντας ως ένα από τα μεγάλα φαβορί. Αν το κατακτήσει, τότε θα βγει από εκεί στους ομίλους του UCL. Αν δεν τα έχει καταφέρει βέβαια πρώτα στο πρωτάθλημα.

Το γενναίο μπόνους στον Φερνάντες

Εφόσον οι «κόκκινοι διάβολοι» συμμετάσχουν τελικά του χρόνου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη, τότε θα πρέπει να εκπληρώσουν και μία υποχρέωσή τους. Ποια είναι αυτή; Η Γιουνάιτεντ θα πρέπει να καταβάλλει 9 εκατομμύρια λίρες στον Μπρούνο Φερνάντες, ως μπόνους! Αυτό ακριβώς προβλέπει το συμβόλαιο του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού. Και η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να τηρηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως η χρηματιστηριακή αξία του Φερνάντες ανέρχεται πλέον στα 48 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μέχρι στιγμής φέτος με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ μετράει 18 συμμετοχές, 9 γκολ και 8 ασίστ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version