ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Έτσι… το γλέντησε μέσα στο Παρίσι η Μπορούσια Ντόρτμουντ! (vid)
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Η Παρί «χτυπάει» την ταλεντάρα και παίρνει εκδίκηση από τη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Διώχνει ξανά τον Φάτι και έχει βρει ήδη ομάδα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ο “αυθάδης” Νεϊμάρ εκνεύρισε τη Σέλτικ (vid)

Ο Νεϊμάρ έκανε τα πάντα για να εκνευρίσει τους παίκτης της Σέλτικ στη φιλική νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί των Κελτών με 4-0 στη Γαλλία

Ο “αυθάδης” Νεϊμάρ εκνεύρισε τη Σέλτικ (vid)

Ο Νεϊμάρ αγωνίστηκε μόλις 45 λεπτά κόντρα στη Σέλτικ αλλά κατάφερε να κάνει έξω φρενών τους Κέλτες. Στη φιλική νίκη των Παριζιάνων με 4-0, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δοκίμασε με προκλητικό τρόπο κάθε ντρίμπλα στο ρεπερτόριό του. Πολλές φορές, μάλιστα, προέβη σε ανούσιες ντρίμπλες εκνευρίζοντας τους αντιπάλους που τον παρακολουθούσαν.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έδωσε ένα χτύπημα στον κεντρικό μέσο της Σέλτικ, Νίλ Μπίτον. Επιπλέον, έδειξε το αυτί του όταν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε ενώ άνοιξε καυγά και με τον αντίπαλο πάγκο.

Μέσα σε όλα αυτά, βέβαια, ανέδειξε μία ακόμη φορά το πλούσιο ταλέντο του. Η ασίστ στο 1-0 του Εμπαπέ είναι ενδεικτική της ποιότητάς του. Παράλληλα, σημείωσε ένα από τα 4 γκολ της ομάδας του.

Θυμίζουμε ότι αυτά τα φιλικά πραγματοποιούνται για να πάρει παιχνίδια στα πόδια της η Παρί ενόψει της επανέναρξης του Τσάμπιονς Λιγκ, τον προσεχή Αύγουστο.

Απογοητευμένος από Νεϊμάρ, εντυπωσιασμένος από Εμπαπέ

Οι συγκεκριμένες προκλητικές ενέργειες του Νεϊμάρ εξόργισε τον τεχνικό της Σέλτικ, Νιλ Λένον. Μιλώντας στη Daily Record, o προπονητής των Κελτών ανέφερε πως είχε προειδοποιήσει τους παίκτες του για όσα θα δουν από τον Βραζιλιάνο.

Απλώς προσπαθούσε να μας εκνευρίσει. Είπα στους παίκτες ότι πρέπει απλώς να διατηρήσετε την πειθαρχία σας και να μην πιαστείτε στο δόλωμα. Είναι εξοργιστικός, αλλά το ξέρει.

Πολύ περισσότερος εντυπωσιασμένος ήταν ο Λένον από έναν άλλο παίκτη της Παρί. Τον Κιλιάν Εμπαπέ. Ειδικότερα, με δηλώσεις του έπλεξε το εγκώμιο του Γάλλου, ο οποίος σκόραρε ένα γκολ.

“Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Kylian Mbappe γιατί νομίζω ότι είναι φανταστικός όσον αφορά τον σκοπό και τον ρυθμό του. Έχει ποιότητα σε όλο το γήπεδο. Αυτή η ποιότητα είναι παγκόσμιας κλάσης. Είμαι χαρούμενος που τον αντιμετωπίσαμε. Δεν νομίζω ότι πρέπει να το βάζουμε κάτω. Μερικές φορές οι παίκτες πρέπει να δουν το παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο για το τι είναι, και πόσο μακριά πρέπει να προσπαθήσουν για να φτάσουν εκεί. Ας ελπίσουμε ότι μπορούν να πάρουν πολλά από αυτό σωματικά και ψυχικά”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ