ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Η κριτική έκανε “ατσάλινο” τον Χέντερσον!

Όλα αυτά τα χρόνια ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον, έχει ακούσει πολλά λόγια εις βάρος του. Όμως, όλα αυτά τον έκαναν καλύτερο παίκτη.

Η κριτική έκανε “ατσάλινο” τον Χέντερσον!

Ο Γιούργκεν Κλοπ όταν πήγε στη Λίβερπουλ στο πρόσωπο του Τζόρνταν Χέντερσον βρήκε το άλλο του… μισό. Ο Άγγλος μέσος όσο καιρό βρίσκεται στους “κόκκινους” γίνεται σεζόν με τη σεζόν καλύτερος. Όμως, ο Γερμανός τεχνικός τον “ξεκλείδωσε” για τα καλά. Τον έκανε να περάσει στο επόμενο επίπεδο.

Δεν ήταν ούτε κάτι απλό. Ούτε κάτι εύκολο. Όμως, το αποτέλεσμα στο τέλος αρκούσε και για τους δύο. Το αποτέλεσμα ήταν ο Χέντερσον να σηκώσεις πρώτος απ’ όλους τόσο την κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και εκείνη της Πρέμιερ Λιγκ. Δεν το έχουν κάνει και πολλοί αυτό.

Ο 30χρονος μέσος μέχρι να φτάσει αυτή η στιγμή άκουσε πολλά. Πάρα πολλά. Διάβασε ακόμη περισσότερα εις βάρος του. Άλλος αν ήταν στη θέση του, ίσως, να είχε “λυγίσει”. Αυτός δεν “μάσησε”. Τουλάχιστον όχι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, ο ίδιος με δηλώσεις του έκανε γνωστό πως χρησιμοποίησε όλα τα αρνητικά σχόλια, ώστε να γίνει καλύτερος και να φτάσει στο επίπεδο που είναι σήμερα. O Χέντερσον έκλεισε στόματα όχι με λόγια, αλλά με... κούπες!

O Χέντερσον έκλεισε στόματα όχι με λόγια, αλλά με… κούπες!

Σίγουρα δεν είναι τόσο καλός όσο ήταν ο προηγούμενος αρχηγός της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ. Όμως, μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ο Τζόρνταν Χέντερσον βρίσκεται σε μία ομάδα με τέτοια πίεση και τέτοιες απαιτήσεις και είναι βασικό της μέλος. Και όχι μόνο αυτό. Είναι ο αρχηγός της. Εκείνος που αναλαμβάνει το μεγαλύτερος μερίδιο ευθύνης είναι στα καλά, ιδίως όμως στα άσχημα.

“Τα πρώτα χρόνια στη Λίβερπουλ, μπορώ να πω ότι δεν ήταν εύκολα. Κάθε άλλο μάλιστα. Όταν φεύγεις από μία ομάδα σαν τη Σαουθάμπτον και πας σε μία ομάδα του βεληνεκούς της Λίβερπουλ καταλαβαίνεις ότι οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες. Το ίδιο και η πίεση που υπάρχει για τον κάθε παίκτη. Στην αρχή δεν ήταν καθόλου εύκολο να διαχειριστώ την κριτική που μου γινόταν. Ωστόσο, όσο περνούσε ο καιρός καταλάβαινα πως και αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Από ένα σημείο και έπειτα έπαψε να με ενοχλεί. Ίσα- ίσα που έψαχνα εγώ την κριτική, ώστε να γίνω καλύτερος. Η κριτική μου έδινε δύναμη, ώστε να αλλάξω και να γίνω πιο ανθεκτικός σαν χαρακτήρας και παίκτης. Ήταν το καύσιμο στο ντεπόζιτό μου που τόσο ήθελα”, τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ