ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Σάρι: Ξέρει ήδη τους τρεις που θέλει στην ομάδα!

Ο Μαουρίσιο Σάρι μένει στη Γιουβέντους και τη νέα σεζόν και έχει έτοιμη τη λίστα του για τις τρεις πρώτες καλοκαιρινές μεταγραφές της ομάδας.

Σάρι: Ξέρει ήδη τους τρεις που θέλει στην ομάδα!

Μετά τη διαφαινόμενη επιτυχία με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Γιουβέντους, ο Μαουρίσιο Σάρι κέρδισε το εισιτήριο για μία ακόμα χρονιά στον πάγκο της Γιουβέντους, ανεξάρτητα από το τι θα καταφέρει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η παραμονή είναι δεδομένη και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο που δεν πρόκειται να φύγει από την ομάδα, ό,τι κι αν ακούγεται ή θα ακουστεί μέσα στο καλοκάιρι. Έτσι λοιπόν, με αυτές τις δύο σταθερές, η Γιούβε είναι έτοιμη για το πλάνο της επόμενης σεζόν.

Ο Μαουρίσιο Σάρι έχει ήδη ενημερώσει τη διοίκηση της ομάδας για τις κινήσεις που θέλει να κάνει. Ο Ιταλός έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις, τις οποίες και έχει κάνει ήδη ξεκάθαρες. Έχει μιλήσει με ονόματα, οπότε ξέρουμε που θα πέσει το βάρος. Αν οι μεταγραφές χαλάσουν, τότε προφανώς θα υπάρξει διαφοροποίηση, αλλά προς το παρόν, οι στόχοι είανι συγκεκριμένοι. Σάρι: Ξέρει ήδη τους τρεις που θέλει στην ομάδα!

Η λίστα με τους τρεις εκλεκτούς

Απόλυτη προτεραιότητα του Σάρι είναι ο Ιταλό-Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος της Τσέλσι, Ζορζίνιο. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί άψογα στους Μπλε και στη Νάπολι και υπάρχει μεγάλη εκτίμηση. Η Τσέλσι, άλλωστε, τον απέκτησε αντί 57 εκατομμυρίων ευρώ από τους Παρτενοπέι, ύστερα από εισήγηση του Σάρι. Την ίδια εισήγηση, έχει δώσει και τώρα στην Γιουβέντους.

Έτερη επιθυμία από την Τσέλσι είναι ο επίσης Ιταλό-Βραζιλιάνος αριστερός μπακ Έμερσον Παλμιέρι. Ο αριστερός μπακ αρέσει πολύ στον Σάρι και θα ήθελε να τον φέρει στο Τορίνο.

Και για την επίθεση τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Σάρι έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι ευχαριστημένος με τον Ιγκουαϊν και ο παίκτης θα φύγει. Στη θέση του θέλει τον Πολωνό φορ της Νάπολι, Αρκάντιους Μίλικ. Η περίπτωσή του είναι ίσως η πιο δύσκολη από όλες, γιατί υπάρχει στη μέση ο εσωτερικός ανταγωνισμός. Πάντως οι ιταλικές ομάδες αποδεικνύουν τα τελευταία χρόνια ότι στις μεταγραφές τα βρίσκουν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ