ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Η Ίντερ τον πρώτο λόγο για τον «φευγάτο» Καντέ

Οι «Μπλε» παρουσιάζονται διαλλακτικοί στην υπόθεση παραχώρησης του Ν' Γκολό Καντέ, εξέλιξη που χαροποιεί την Ίντερ και περισσότερο όλων τον Αντόνιο Κόντε.

Η Ίντερ τον πρώτο λόγο για τον «φευγάτο» Καντέ

Από την ημέρα που ο Ζορζίνιο βρέθηκε στο Λονδίνο – και δεν είναι λίγος ο καιρός πλέον – ο Ν’Γκολό Καντέ δεν είναι όπως τον γνωρίσαμε. Στην αρχή ήταν ο Μαουρίτσιο Σάρι που άλλαξε θέση στον Γάλλο προκειμένου να χωρέσει τον συμπατριώτη του στην ενδεκάδα. Φέτος οι συχνοί τραυματισμοί στέκονται εμπόδιο στον 29χρονο να βρει την σταθερότητα.

Στην Τσέλσι δεν έχουν αφήσει πίσω τις εποχές που έπιναν νερό στο όνομά του. Ο έμπειρος μέσος τείνει να γίνει αναλώσιμος, με τη διοίκηση μάλιστα να σκέφτεται έντονα το πωλητήριο. Αυτό φυσικά θα γίνει πράξη μονάχα αν ο σύλλογος ικανοποιηθεί πλήρως στο οικονομικό. Ο Ν’ Γκολό Καντέ παραμένει ως ένας από τους καλύτερους αμυντικούς χαφ αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Ίσως όμως να έχει έρθει η στιγμή για μια νέα περιπέτεια, μια νέα πρόκληση στη καριέρα του. Αυτή όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ ανοίγεται μπροστά του μέσω της Ίντερ του Αντόνιο Κόντε. Το CalcioMercato σε δημοσίευσή του τονίζει πως ο Γάλλος αποτελεί τον διακαή πόθο του Ιταλού τεχνικού των «Νεραντζούρι».  Ο Καντέ με τη φανέλα της Τσέλσι

Ο Κόντε πιέζει για την μεταγραφή του Καντέ στην Ίντερ

Οι ιθύνοντες της Ίντερ σχεδιάζουν με το τέλος των επαγγελματικών υποχρεώσεων της ομάδας να κινηθούν για τη περίπτωσή του. Αν αυτό συνδυαστεί και με την ελαστικότητα της Τσέλσι για την αποδέσμευση του παίκτη τότε μπορούμε κάλλιστα να πούμε πως υπάρχει… φωτιά.

Η αξία του 29χρονου στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Η Τσέλσι κοστολογεί τον ποδοσφαιριστή της περίπου στα 80 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που σίγουρα αποτελεί εμπόδιο για την Ίντερ. Οι «Νεραντζούρι» όμως δεν προτίθεται να παρατήσουν εύκολα την υπόθεση. Ο Αντόνιο Κόντε θεωρεί πως με τον Καντέ στην ενδεκάδα μπορεί να δημιουργήσει τις συνθήκες για καλύτερες ημέρες στο Μιλάνο.

Ο Γάλλος μέσος εμπνέει σιγουριά με το παιχνίδι του. Ο Ιταλός τεχνικός της Ίντερ το γνωρίζει αυτό από πρώτο χέρι μιας και η συνεργασία του στην Τσέλσι σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ