ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Στην κούραση της Γιουβέντους τα έριξε ο Σάρι

Παραπαίει αγωνιστικά η Γιουβέντους (ειδικά) το διάστημα μετά την καραντίνα και ο προπονητής της ομάδας έχει εντοπίσει την αιτία του κακού.

Στην κούραση της Γιουβέντους τα έριξε ο Σάρι

Μία ακόμη απροσδόκητη ήττα γνώρισε η πρωτοπόρος της Σέριε Α. Αυτή τη φορά η Γιουβέντους έχασε με 2-1 από την Ουντινέζε, σε ένα ματς μάλιστα που προηγήθηκε.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι όμως έχει βρει τι φταίει στην ομάδα του η οποία είναι μετριότατη το τελευταίο διάστημα, τουλάχιστον. Γιουβέντους

Χάσαμε, επειδή θέλαμε να κερδίσουμε με κάθε κόστος

Μιλώντας στο Sky Sport Italia ο Ιταλός προπονητής αναφέρθηκε στο πρόσφατο ματς της Γιουβέντους. Η μέτρια εικόνα της ασφαλώς τον προβλημάτισε, όπως και η αντίδρασή της στην ισοφάριση. Όμως, η αιτία του προβλήματος δεν δείχνει να… πείθει τους οπαδούς οι οποίοι δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι από την απόδοση της ομάδας.

” Αυτό είναι που συμβαίνει τώρα τελευταία. Χάνουμε την οργάνωση και τον σχηματισμό μας. Είχαμε καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο. Όμως, δεχθήκαμε την ισοφάριση και θέλαμε να κερδίσουμε με κάθε κόστος. Αυτός είναι και ο λόγος που αρχίσαμε να αποδιοργανώνεται η ομάδα. Ήταν η επιθυμία μας να κερδίσουμε που μας οδήγησε σε μία πιο επικίνδυνη προσέγγιση και τελικά χάσαμε στο 93ο λεπτό. Ακριβώς επειδή θέλαμε να κερδίσουμε με κάθε κόστος.

Είναι δύσκολο να βρούμε ισορροπία τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς όλοι σε όλες τις ομάδες κουράζονται εύκολα. Δεν είμαστε το ίδιο επιθετικοί εξαιτίας αυτού. Αλλά πιστεύω πως τώρα η οργάνωση είναι περισσότερο σημαντική από την επιθετικότητα. Είναι πιο πολύ η πνευματική κούραση, παρά η σωματική, καθώς χάσαμε την ηρεμία μας μετά την ισοφάριση.

Τα παιχνίδια είναι περίεργα μετά την καραντίνα. Θα πρέπει να μάθουμε τα μαθήματά μας από αυτά τα παιχνίδια και να προσπαθούμε να κρατάμε τον σχηματισμό μας.

Τέλος, ο Σάρι ρωτήθηκε για την άμυνα της φετινής Γιουβέντους. Η οπισθοφυλακή… μπάζει και οι “μπιανκονέρι” έχουν δεχτεί 38 γκολ, επίδοση η οποία δεν έχει ξαναγίνει τα τελευταία χρόνια. Ο τεχνικός της ομάδας τόνισε πως: “Έχουν σφυριχτεί 12 πέναλτι εναντίον μας. Κάτι το οποίο είναι ασυνήθιστο για μεγάλη ομάδα. Γενικότερα υπάρχουν περισσότερα στημένα, έχει γίνει ιστορικό ρεκόρ, ακόμα και το δικό μας ποσοστό έχει ανέβει σε σχέση με άλλους.  Ο Τζόρτζιο Κιελίνι πρακτικά λείπει όλη τη χρονιά. Πολλοί δεν αντιλαμβάνονται πόσο λείπει η εμπειρία και ο χαρακτήρας του”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ