ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Η κατάρα του FIFA βγαίνει αληθινή (pic)

Μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του άσου της Παρί και εξώφυλλου στο FIFA 21, Κιλιάν Εμπαπέ, ο μύθος της κατάρας του παιχνιδιού επανέρχεται.

Η κατάρα του FIFA βγαίνει αληθινή (pic)

Το τρέιλερ του FIFA 21 κυκλοφόρησε και όλοι οι φίλοι του ηλεκτρονικού ποδοσφαίρου έχουν ενθουσιαστεί. Δεν μπορούμε, όμως, να πούμε το ίδιο και για τους παίκτες που βρίσκονται στο εξώφυλλο του συγκεκριμένου video game. Τα τελευταία 5 χρόνια, 4 από τους 5 ποδοσφαιριστές που πρωταγωνιστούσαν στο εξώφυλλο του παιχνιδιού υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς εκείνη τη χρονιά.

Ειδικότερα, αυτό που μοιάζει να εξελίσσεται σε κατάρα του FIFA ξεκίνησε το 2017. Τότε, ο Μάρκο Ρόις διακοσμούσε το ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Την ίδια χρονιά έμεινε στα πιτς για παραπάνω 150 μέρες. Το ίδιο ακριβώς συνέβη τόσο με τον Νεϊμάρ όσο και με τον σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Εντέν Αζάρ, το 2019 και το 2020 αντίστοιχα. Φτάνοντας στον πρωταγωνιστή του εξώφυλλου του FIFA 2021 και η κατάρα επαληθεύτηκε. Πριν λίγες μέρες αποκαλύφτηκε ότι, ο Εμπαπέ διακοσμεί το FIFA 21. Δεν πέρασαν λίγες μέρες και ο Γάλλος υπέστη ένα πολύ άσχημο τραυματισμό στον τελικό Κυπέλλου Γαλλίας. Η εικόνα με τον αστράγαλο του Εμαπέ να γυρίζει είναι ανατριχιαστική.

Η μοναδική χρονιά που ο πρωταγωνιστής του εξωφύλλου του παιχνιδιού δεν τραυματίστηκε σοβαρά μέσα στη χρονιά ήταν το 2018. Ωστόσο, ακόμα και τότε μία πολύ δυσάρεστη εξέλιξη επεφύλασσε την ομάδα στην οποία άνηκε ο παίκτης που διακοσμούσε το εξώφυλλο. Αναφερόμαστε φυσικά στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το 2018 ήταν η τελευταία χρονιά που η “βασίλισσα” είχε τον Πορτογάλο στις τάξεις της. Θυμίζουμε ότι το επόμενο καλοκαίρι αποχώρησε για χάρη της Γιουβέντους.

Το νέο τρέιλερ του FIFA τα σπάει

Άσχετα, πάντως, με την κατάρα του FIFA, το νέο videogame αναμένεται να μας καθηλώσει στις οθόνες μας. Στο εντυπωσιακό τρέιλερ του παιχνιδιού πρωταγωνιστούν 4 ποδοσφαιριστές από τη νέα γενιά που ήδη μας απασχολούν και θα το κάνουν για πολλά χρόνια ακόμα. Πέρα από τον Εμπαπέ, στο βίντεο δεσπόζει η παρουσία του στράικερ της Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ και του μπακ της Λίβερπουλ, Αλεξάντερ Άρνολντ. Συμμετοχή στο τρέιλερ έχει και το νέο ανερχόμενο αστέρι της εθνικής Πορτογάλίας, Ζοάο Φέλιξ.

Στο τρέιλερ ακούμε τη φωνή του θρύλου της Γιουνάιτεντ, Έρικ Καντονά, να περιγράφει τις προκλήσεις για ένα ποδοσφαιριστή. Από τα πρώτα βήματα, στις αποτυχίες και στη συνέχεια στην καθιέρωση στο κορυφαίο επίπεδο.

Το βέβαιο είναι ότι όταν κυκλοφορήσει το νέο FIFA, πολλές φιλίες θα δοκιμαστούν. Εξάλλου, όλοι γνωρίζουμε πόσο ανταγωνιστικοί μπορεί να γίνουν οι άντρες όταν παίζουν ηλεκτρονικό ποδοσφαιράκι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ