Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο Τσάβι
Κόσμος

Κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο Τσάβι

Ο Τσάβι Ερνάντες διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και δεν θα μπορεί να διατελεί τα καθήκοντά του μέχρι να είναι πάλι υγιής.

25.07.2020 | 13:52

Μία δυσάρεστη είδηση έρχεται από το Κατάρ.

Ο Τσάβι Ερνάντες διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω των social media, αλλά δεν έχει συμπτώματα.

Ο προπονητής της Αλ Σαντ, στο τελευταίο τεστ (από τα πολλά που γίνονται σε όλες τις ομάδες) βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και μέχρι να είναι πάλι υγιής, δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στα καθήκοντά του. Ως τεχνικός της ομάδας από το Κατάρ. Με τον Ντέιβιντ Πρατς να τον αντικαθιστά προσωρινά.

Σύμφωνα με τα αυστηρά ιατρικά πρωτόκολλα, ο Τσάβι θα πρέπει να μπει σε καραντίνα, μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του παλαίμαχου μέσου της Μπαρτσελόνα:

«Όπως όλες οι ομάδες, έτσι και εμείς, περνάμε κάθε τρεις μέρες από τεστ κορωνοϊού. Στα τελευταία τεστ που πραγματοποιήσαμε, διαγνώστηκα θετικός. Για καλή μου τύχη δεν έχω εμφανίσει συμπτώματα, ωστόσο σύμφωνα με τα πρωτόκολλα θα χρειαστεί να μπω σε καραντίνα μέχρι να αναρρώσω πλήρως. Μέχρι τότε ο Ντέιβιντ Πρατς θα προπονεί την ομάδα εκ μέρους μου, από το τεχνικό επιτελείο. Να προσέχετε και τα λέμε σύντομα στο γήπεδο».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version