Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πονοκεφαλιάζει ο Σετιέν με Τερ Στέγκεν ενόψει Νάπολι!
Μπαρτσελόνα

Πονοκεφαλιάζει ο Σετιέν με Τερ Στέγκεν ενόψει Νάπολι!

Πονάει ο Αντρέ Τερ Στέγκεν και ο Κίκε Σετιέν βλέπει τα προβλήματα του ενόψει του επαναληπτικού με τη Νάπολι να πληθαίνουν επικίνδυνα.

25.07.2020 | 18:18

Σαν να μην έφθαναν τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα που έχει ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως αποκτά ένα ακόμη. Κι όχι ένα μικρό, καθώς η παρουσία του Τερ Στέγκεν είναι αμφίβολη για τον κρίσιμο επαναληπτικό αγώνα με τη Νάπολι.

Μεγάλο πλήγμα για την άμυνα της Μπαρτσελόνα

Ο Γερμανός μαζί με τον Λιονέλ Μέσι είναι οι δύο καλύτεροι παίκτες των “μπλαουγκράνα”. Πολλές φορές τη φετινή σεζόν έχει σώσει την άμυνα του, δίνοντας αρκετούς βαθμούς στην ομάδα του. Αναμενόμενο λοιπόν είναι ο Σετιέν να τον θέλει σε αυτόν τον άκρως σημαντικό αγώνα.

Το πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων είχε έρθει 1-1. Ένα αποτέλεσμα που δίνει ελαφρύ προβάδισμα στους Καταλανούς, οι οποίοι έχουν πετύχει το εκτός έδρας γκολ. Όμως, η εικόνα τους μετά την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων κάθε άλλο παρά πειστική είναι. Τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.

Ο Τερ Στέγκεν αντιμετωπίζει εδώ και καιρό πρόβλημα με το γόνατό του. Οι πόνοι δεν τον έχουν αφήσει και ήταν και η αιτία που δεν αγωνίστηκε και κόντρα στην Αλαβές. Άλλωστε όλα είχαν κριθεί και στη Λα Λίγκα. Όμως, το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει σε λίγες μέρες και είναι ο μόνος στόχος που έμεινε στην ομάδα. Για να αντιμετωπιστεί πάντως το πρόβλημα του “Κέρβερου” της Μπαρτσελόνα θα χρειαστεί εγχείρηση.

Σε αυτή την περίπτωση όμως θα χρειαστεί να μείνει τρεις μήνες εκτός. Οπότε θα ήταν προτιμότερο να την κάνει μετά το πέρας των υποχρεώσεων της ομάδας. Αυτό θα εξαρτηθεί τελικά από το πως θα ανταποκριθεί το γόνατο του παίκτη τις επόμενες εβδομάδες που θα προετοιμάζεται για το ματς.

Εάν τελικά δεν μπορέσει να παίξει, κάτω από τα δοκάρια θα μπει ο Νέτο. Μία ξεκάθαρη κάτι που θα αναγκάσει την άμυνα να δείξει σαφέστατη βελτίωση σε σχέση με ό,τι έχει παρουσιάσει φέτος. Υπενθυμίζεται πως Βιδάλ και Μπούσκετς θα λείψουν επίσης καθώς είναι τιμωρημένοι. Επίσης, Τοντιμπό, Ουμτιτί, Ντεμελέ, Γκριεζμάν έχουν και αυτοί μικρά ή πιο μεγάλα προβλήματα και θα εξεταστεί η κατάστασή τους τις ερχόμενες μέρες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version