Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Από την πολλή τη βότκα έριξαν την… κούπα οι παίκτες της Ζενίτ! (vid)
Video Hμέρας

Από την πολλή τη βότκα έριξαν την… κούπα οι παίκτες της Ζενίτ! (vid)

Οι παίκτες της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης κατέκτησαν το Κύπελλο Ρωσίας κόντρα στη Χίμκι, όμως, από τη χαρά τους παραλίγο να μείνουν χωρίς... κούπα στα χέρια!

26.07.2020 | 13:50

Στη Ρωσία τα πράγματα είναι απλά. Πολύ απλά. Υπάρχει η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και μετά το… χάος. Η ομάδα που έχει βγάλει από τα σπλάχνα της παίκτες όπως ο Αντρέι Αρσάβιν και ο Πάβελ Πογκρέμπνιακ έχει βαρεθεί να τα σηκώνει όλα. Θα έπρεπε να ξέρουν πως γίνεται. Άλλωστε το παρελθόν “μιλάει” από μόνο του.

Ειδικά όπως ο αρχηγός της ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς. Ο έμπειρος στόπερ έχει πολλά “παράσημα” στους ώμους του. Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 14! Ξέρει τι ακολουθεί πριν και μετά από μία κούπα. Δεν θα έπρεπε και δεν θα μπορούσε να πιαστεί αδιάβαστος. Κι όμως αυτό συνέβη στον τελικό του Κυπέλλου Ρωσίας.

Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης επικράτησε με σκορ 1-0. Και αυτό χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζιούμπα στο 84′. Η Χίμκι δεν μπορούσε να αντιδράσει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης. Έτσι, η Ζενίτ πήρε ακόμη ένα τρόπαιο, ώστε να το προσθέσει μαζί με τα υπόλοιπα στο μουσείο της.

Όμως, το “ζουμί” δεν είναι εδώ. Αλλά στη συνέχεια. Όταν ο Ιβάνοβιτς την ώρα που κρατούσε την κούπα στα χέρια του πάνω στους πανηγυρισμούς την είδε να… προσγειώνεται απότομα στο χορτάρι του αγωνιστικού χώρου!

Ακόμα πίνουν… βότκα από τις κούπες οι παίκτες της Ζενίτ!

Κακά τα ψέματα. Το επίπεδο στη Ρωσία δεν είναι πολύ υψηλό. Παρόλα αυτά η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ακόμη και τώρα προσπαθεί να φέρει παίκτες με κύρος και εμπειρία από τα μεγάλα πρωταθλήματα. Κατά το παρελθόν και όταν τα ρούβλια έτρεχαν με τη… σέσουλα ήταν κάτι εύκολο.

Δεν ήταν άλλωστε και λίγα τα καλοκαίρια που οι Ρώσοι έκαναν το ένα μεταγραφικό “μπαμ” μετά το άλλο. Πλέον και αυτά είναι κατά πολύ μειωμένα. Πόσο μάλλον φέτος. Ακόμη και έτσι, όμως, το καμάρι της Αγίας Πετρούπολης συνεχίζει να σαρώνει και να κάνει συλλογή. από… κούπες.

Έτσι, πρέπει να αναφέρουμε πως εκτός από το Κύπελλο η Ζενίτ έβαψε στα χρώματά της και το πρωτάθλημα, σημειώνοντας ακόμη ένα νταμπλ στην ιστορία της. Κάτι μας λέει πως τα αποθέματα βότκας δεν θα φτάσουν!

Yesterday, Zenit won the Russian Cup… then they dropped it 😬

(🎥 @zenit_spb) pic.twitter.com/E8EeF1bKQs

— B/R Football (@brfootball) July 26, 2020

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version