Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπονούτσι: “Το δυσκολότερο πρωτάθλημα λόγω Σάρι”!
Γιουβέντους

Μπονούτσι: “Το δυσκολότερο πρωτάθλημα λόγω Σάρι”!

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι εξήγησε τους λόγους που ο φετινός τίτλος ήταν ο δυσκολότερος από όλους για τη Γιουβέντους

27.07.2020 | 08:43

Ο περισσότερος κόσμος έχει συνηθίσει πλέον τη Γιουβέντους να κατακτά τη Serie A και έτσι δεν δίνει τόση σημασία στην επιτυχία της. Χθες το βράδυ, η γηραιά κυρία πανηγύρισε την ένατη διαδοχική της επιτυχία στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, ο Λεονάρντο Μπονούτσι υποστήριξε πως για να φτάσει στην κορυφή δυσκολεύτηκε πολύ.

Μάλιστα, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει αυτό το πρωτάθλημα ως το δυσκολότερο από όλα. Η εξήγηση που έδωσε ήταν ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δυσκολεύτηκαν πολύ να αφομοιώσουν την φιλοσοφία του Μαουρίτσιο Σάρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπονούτσι στο Sky Sport Italia

“Eίναι ο πιο όμορφος τίτλος, επειδή είναι ο δυσκολότερος από όλους. Ξεκινήσαμε μια καινούρια προσπάθεια, με μια νέα φιλοσοφία. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες, όμως δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας παρά τα σκαμπανεβάσματα που είχαμε.

Επίσης, ήταν μια περίεργη κατάσταση με όλο αυτό που έγινε με τον κορωνοϊό. Έπρεπε να το βγάλουμε τελείως από το μυαλό μας όταν επιστρέψαμε. Υποφέραμε πολύ, όμως τα καταφέραμε.

Δεν έχω λόγια. Κάναμε τα πάντα για να φτάσουμε σε αυτή την επιτυχία. Για εμάς, για τους φιλάθλους μας και για την ομάδα. Θέλαμε να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να συμβεί.

Ήταν μια πολύ έντονη σεζόν. Δυσκολευτήκαμε αρκετά να κατανοήσουμε τη φιλοσοφία του κόουτς. Όμως παραμείναμε ενωμένοι σαν ομάδα και δουλέψαμε πολύ σκληρά. Τώρα θα ξεκουραστούμε και μετά θα αφοσιωθούμε στον επόμενο στόχο μας”.

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η Γιούβε επικεντρώνεται στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Αγωνίζεται στη νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί θα κληθεί να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 από τη Λιόν, προκειμένου να προκριθεί στο final 8 της διοργάνωσης.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version