ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

“Έτσι, θα αποκρούσετε τα πέναλτι του Μπρούνο”

Ο τελευταίος τερματοφύλακας που απέκρουσε πέναλτι του Μπρούνο αποκάλυψε το μυστικό που τον βοήθησε να βγει νικητής από την άσπρη βούλα.

“Έτσι, θα αποκρούσετε τα πέναλτι του Μπρούνο”

Πρέπει να γυρίσετε το χρόνο στον Οκτώβριο του 2018 για να βρείτε την τελευταία φορά που απέτυχε να σκοράρει από την άσπρη βούλα ο Μπρούνο Φερνάντεζ. Ο τερματοφύλακας της Lures, Μιγκέλ Σοάρες είχε αποκρούσει πέναλτι του Πορτογάλου σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου.

Ο 29χρονος αυτή τη στιγμή είναι εραιτέχνης αγωνιζόμενος στη Pero Pinheiro. Παράλληλα, δουλεύει και ως σύμβουλος ακινήτων για να βγάλει τα προς το ζην. Ωστόσο, όντας ο τελευταίος που κέρδισε τον Φερνάντεζ από τα 11 βήματα αποκάλυψε το μυστικό του στην Daily Star

“Η απόκρουση ήταν μια υπέροχη στιγμή. Το μυστικό ήταν η μικρή κίνηση που έκανα προς τα αριστερά. Ο Μπρούνο κοιτάζει τον τερματοφύλακα όταν εκτελεί το πέναλτι, οπότε το έκανα και εγώ. Προσποιήθηκα ότι θα βουτήξω στα αριστερά και πήγα δεξιά. Ήθελα να κάνω τον Μπρούνο να πάρει την απόφασή του όσο το δυνατόν αργότερα. Δεν ήθελα να κάνω τη ζωή του πιο εύκολη. Παίξαμε τη Σπόρτινγκ μέχρι την παράταση και τους τρομάξαμε πριν κερδίσουν 2-1. Ελπίζω ότι ο Μπρούνο θα συνεχίσει να σκοράρει τα πέναλτι στην Πρέμιερ Λιγκ. Θα χάσει τελικά ένα, αλλά ελπίζω ότι δεν θα είναι σύντομα – είναι καλύτερο για μένα.

Ο Σοάρες πρόσθεσε: “Δεν κατάφερα να πάρω τη φανέλα του μετά τον αγώνα κόντρα στη Σπόρτινγκ, αλλά θα ήθελα να έχω μία από τις φανέλες του στη Γιουνάιτεντ. Αν και ήμουν ο αντίπαλός του εκείνη την ημέρα τώρα είμαι οπαδός του.”

Το ρεκόρ πέναλτι του Φερνάντεζ

Το ρεκόρ του Μπρούνο Φερνάντεζ από την άσπρη βούλα είναι εντυπωσιακό. Μετράει 26 εύστοχες εκτελέσεις σε σύνολο 28 προσπαθειών.

Φέτος, ο Πορτογάλος σκόραρε 10 γκολ και μοίρασε 8 ασίστ στις πρώτες του 20 εμφανίσεις με το σύλλογο. Από αυτά τα τέρματα τα 6 προήλθαν προήλθαν από την άσπρη βούλα.

Ο παίκτης ήρθε από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στη Γιουνάιτεντ τον περασμένο Γενάρη. Η έλευση του ήταν καταλυτική για την έξοδο της ομάδας στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τεχνικός του συλλόγου, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, το αναγνώρισε αυτό απονέμοντας τα εύσημα στον ποδοσφαιριστή με πρόσφατες δηλώσεις του.

“Πρέπει να παραδεχθούμε ότι ο Μπρούνο είχε μια απίστευτη επιρροή στην ομάδα μας. Η προσφορά του ήταν τεράστια από την πρώτη στιγμή. Είναι φανταστικός παίκτης. Σκοράρει γκολ, δημιουργεί γκολ. Επίσης, ο ενθουσιασμός του και η προσωπικότητά του έχουν βοηθήσει πολύ την ομάδα. Βέβαια έχει κουραστεί κιόλας, αφού παίζει ασταμάτητα και είναι φυσιολογικό. Το πάθος του όμως είναι κάτι που εύκολα μπορεί ο καθένας να διακρίνει. Ήξερα τι παίκτη παίρναμε, καθώς τον είχα παρακολουθήσει προσωπικό”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Όταν είχα πάει να τον δω, είχα διακρίνει τον ενθουσιασμό του, το πάθος του για νίκη και τη σωστή του φιλοσοφία. Είχα ενθουσιαστεί όταν τον είδα και για αυτό τον φέραμε στην ομάδα. Βέβαια, όλοι οι παίκτες μου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Έκαναν μια τρομερή ομαδική προσπάθεια και ευτυχώς τα καταφέραμε. Είναι όμως δεδομένο ότι ο Μπρούνο ήταν μια προσθήκη που μας βοήθησε πάρα πολύ από την αρχή ως το τέλος”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ