ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ κάνει οικονομίες για την αγορά του Εμπαπέ το 2021

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η Ρεάλ ς εξοικονομεί χρήματα για να αγοράσει τον στράικερ των Παριζιάνων, Κίλιαν Εμπαπέ, το επόμενο καλοκαίρι.

Η Ρεάλ κάνει οικονομίες για την αγορά του Εμπαπέ το 2021

Είναι δεδομένο ότι όσο ο Κιλιάν Εμπαπέ θα βρίσκεται στην Παρί Σεν Ζερμέν, πάντα θα συνδέεται με φήμες εξόδου για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως το ίδιο θα συμβαίνει για τον Νεϊμάρ και την Μπαρτσελόνα. Παρά τις διαβεβαιώσεις του Εμπαπέ ότι θα μείνει στο σύλλογο για τη σεζόν 2020 – 2021, ένα νέο δημοσίευμα το πάει λίγο παραπέρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Deportes Cuatro, ο ισπανικός σύλλογος εξοικονομεί χρήματα για την αγορά του Γάλλου φορ το 2021. Γι΄αυτό το λόγο, αναμένεται φτωχό το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι για τη Ρεάλ. Το γεγονός ότι κατέκτησε το πρωτάθλημα η ομάδα του, διευκολύνει τον Πέρεθ να υιοθετήσει φέτος μία πιο φειδωλή μεταγραφική πολιτική. Έτσι, θα ξοδέψει συνετά και έξυπνα μόνο για να κλείσει τις απαραίτητες τρύπες στο ρόστερ.

Η Ρεάλ, μάλιστα, θέλει να εξοικονομήσει 300 εκατομμύρια ευρώ για μία πιθανή αγορά. Για να βρει αυτό το ποσό θέλει να πουλήσει στην καλύτερη δυνατή τιμή τους «πρώην» σταρ της. Μιλάμε, φυσικά, για τον Γκάρεθ Μπέιλ και τον Χάμες Ροντρίγκεζ που τη φετινή σεζόν προσέφεραν ελάχιστα στην ομάδα. Προς αυτήν την κατεύθυνση, άλλωστε, κινούταν και η απόφαση πώλησης του Χακίμι στην Ίντερ έναντι 40 εκατ. ευρώ.

Ένα θαύμα περιμένει ο Εμπαπέ

Επιστρέφοντας στο παρόν, ο Κιλιάν Εμπαπέ κάνει αγώνα δρόμου και μόνο με θαύμα θα προλάβει τον προημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ της Παρί κόντρα στην Αταλάντα. Αυτό επιβεβαίωσε και ο τεχνικός των Παριζιάνων, Τόμας Τούχελ σε δημοσιογράφους πριν από τον τελικό της Παρασκευής για το Λιγκ Καπ εναντίον της Λυών.

“Η απουσία του θα έχει σημαντική επίδραση για εμάς, αλλά ελπίζω ότι θα βρεθεί η λύση. Ελπίζουμε ακόμα ότι μπορεί να παίξει ενάντια στην Αταλάντα αλλά οι πιθανότητες θα είναι πολύ, πολύ μικρές. Κάθε μέρα μετράει για να πετύχει ένα θαύμα, αλλά αύριο θα πρέπει να προσαρμοστούμε χωρίς τον Κίλιαν.

Θυμίζουμε ότι Γάλλος φορ υπέστη ένα σοκαριστικό τραυματισμό στον τελικό Κυπέλλου Γαλλίας. Ειδικότερα, κόντρα στην Σεντ Ετιέν, δέχθηκε ένα πολύ σκληρό τάκλιν από τον Περίν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να γυρίσει τον αστράγαλό του και να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Ο παίκτης, μάλιστα, από τον αβάσταχτο πόνο δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Το γεγονός ότι έχει έστω και ελάχιστες ελπίδες να προλάβει το ματς με την Αταλάντα τον καθιστά τυχερό. Η εικόνα του τραυματισμού σε προδιέθετε για πολύ μεγαλύτερη ζημιά. Τελικά, όμως, δεν πειράχτηκε κάποιος σύνδεσμος του αστραγάλου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ