ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Δεν το… κουνάει από τη Βαρκελώνη ο τερ Στέγκεν

Έξι χρόνια παραμονής στη Βαρκελώνη φαίνεται πως είναι λίγα για τον Μαρκ τερ Στέγκεν, με τον Γερμανό να ανανεώνει τη διαμονή του για πολλά περισσότερα.

Δεν το… κουνάει από τη Βαρκελώνη ο τερ Στέγκεν

Βρίσκεται στο Καμπ Νου από το καλοκαίρι του 2014. Από τότε ως σήμερα δεν έχει βρεθεί σχεδόν ποτέ στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Ο Μαρκ τερ Στέγκεν είναι ίσως ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της εποχής και η Μπαρτσελόνα είναι τυχερή που τον έχει στις τάξεις της.

Στο ξεκίνημα της σεζόν οι δύο πλευρές ξεκίνησαν συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς η συμφωνία έμενε μετέωρη, ωστόσο τώρα πιθανολογείται πως είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή. Ο Γερμανός πορτιέρο παρουσιάζεται πρόθυμος να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους «Μπλαουγκράνα».

Η νέα σύμβαση θα διατηρήσει τον 28χρονο τερματοφύλακα στη Βαρκελώνη τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Το δημοσίευμα της Mundo Deportivo αναφέρει πως οι Καταλανοί προσφέρουν στον Γερμανό άσσο ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Με αυτόν τον τρόπο οι «Μπλαουγκράνα» βάζουν φρένο σε κάθε επίδοξο μνηστήρα που ονειρεύεται πως μια μέρα θα κάνει δικό του τον ταλαντούχο κίπερ. Ο τερ Στέγκεν παραμένει στην Μπαρτσελόνα

Πρόσφατα η Τσέλσι ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Γερμανού τερματοφύλακα. Οι Λονδρέζοι «χτυπούν» αδιακρίτως δείχνοντας πως έχουν άφθονο χρήμα να σπαταλήσουν, ωστόσο όσα και να προσφέρουν στην Μπαρτσελόνα θα πέσουν σε τοίχο.

Μπαρτσελόνα και μόνο Μπαρτσελόνα για τον τερ Στέγκεν

Ο Μαρκ τερ Στέγκεν διάγει μια από τις πιο μεστές χρονιές της καριέρας του. Η Μπαρτσελόνα έχοντας τον Γερμανό κάτω από τα δοκάρια αισθάνεται πιο ασφαλής, ειδικά τώρα που το υπόλοιπο σύνολο δεν πατάει καλά. Σε λίγα 24ωρα οι Καταλανοί ρίχνονται ξανά στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Καταλανοί φιλοδοξούν να προσπεράσουν πρώτα το εμπόδιο της Νάπολι και εν συνεχεία να βάλουν πλώρη για τη κορυφή. Η Μπαρτσελόνα θέλει να ολοκληρώσει μια προβληματική χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μια πιθανή κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ θα αλλάξει άρδην το κλίμα και θα επαναφέρει την ηρεμία στον σύλλογο. Με τον τερ Στέγκεν στα γκολπόστ και τον Μέσι σε καλή κατάσταση δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ