ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σεβίλλη

Δε θα μπορούσε να λείπει η Σεβίλλη από την 8αδα

Η κάτοχος 5 τίτλων Γιουρόπα Λιγκ, Σεβίλλη, πήρε δικαιωματικά το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, νικώντας με 2-0 τη Ρόμα.

Δε θα μπορούσε να λείπει η Σεβίλλη από την 8αδα

Ρόμα και Σεβίλη κονταροχτυπήθηκαν στην έδρα της Ντούισμπουργκ στο πλαίσιο της φάσης των “16” του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Σεβιγιάνοι ήταν καθολικά ανώτεροι απόμ την αντίπαλο της και κέρδισε δίκαια με 2-0 τους Ρωμαίους. Έτσι, προκρίθηκαν στα προημιτελικά της διοργάνωσης εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός – Γουλβς.

Η Σεβίλλη απείλησε πρώτη στην αναμέτρηση με τον Λούκας Οκάμπος να αναγκάσει τον Πάου Λόπεζ σε εντυπωσιακή επέμβαση στο 7ο λεπτό. Οι Ανδαλουσιανοί πίεζαν ψηλά δημιουργώντας προβλήματα στην ανάπτυξη της Ρόμα.

Στο 12ο λεπτό απείλησε εκ νέου με την κεφαλιά του Κουντέ να σταματάει στο δοκάρι. Η υπεροχή των Ισπανών μετουσιώθηκε σε γκολ στο 21ο λεπτό. Ο Ρεγκιλόν πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα κάνοντας σμπαράλια την άμυνα των Ρωμαίων και πλασάροντας ανάμεσα από τα πόδια του τερματοφύλακα.

Οι “παρτενοπέι” προσπαθούσαν να αντιδράσουν αλλά αδυνατούσαν να συνεργαστούν στο επιθετικό μισό του γηπέδου. Κατάφερε να φτάσει στην πρώτη της ευκαιρία στο 35ο λεπτό αλλά το σουτ του Ζανιόλο κόντραρε και κατέληξε άουτ.

Η Σεβίλλη έψαχνε ένα γκολ στην κόντρα για να διευρύνει το προβάδισμά της και το πέτυχε στο 44ο λεπτό. Με τον Οκάμπος να μην πέφτει κάτω παρά τα μαρκαρίσματα, ο Ελ Νεσίρι παρέλαβε την πάσα του και σκόραρε προ κενής εστίας το 2-0.

Ανώτερη μέχρι τέλους

Στην επανάληψη η Ρόμα απείλησε πρώτη με το σουτ του Μχιταριάν να περνάει λίγο άουτ. Παρά τις αλλαγές, η Ρόμα έμοιαζε ακίνδυνη και περίμενε λάθη του αντιπάλου για να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις.

Αν κάποια ομάδα έμοιαζε πιο κοντά στο γκολ αυτή ήταν η Σεβίλη. Ωστόσο, το γκολ που πέτυχε στο 73ο λεπτό ακυρώθηκε ορθά ως οφσάιντ. Ο χορός των ευκαιριών συνεχίστηκε για τη Σεβίλλη. Με την ολοκλήρωσε του 90λεπτου, ο Μπανέγα σημάδεψε το δοκάρι με απευθείας φάουλ.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του παιχνιδιού με το 2-0 να μένει μέχρι τέλους. Η Ρόμα ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες μετά από απευθείας κόκκινη στον Μαντσίνι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ