Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λεβερκούζεν στο… χαλαρό και ραντεβού στους «8»! (vid)
Μπάγερ Λεβερκούζεν

Λεβερκούζεν στο… χαλαρό και ραντεβού στους «8»! (vid)

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν επικράτησε με 1-0 της Ρέιντζερς και προκρίθηκε στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ!

06.08.2020 | 21:48

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν ήταν το μεγάλο φαβορί απέναντι στην Ρέιντζερς για να πάρει την πρόκριση και το… επιβεβαίωσε! Οι Γερμανοί επικράτησαν με 1-0 της ομάδας του Στίβεν Τζέραρντ και πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Να θυμίσουμε πως οι ασπιρίνες είχαν και το υπέρ τους 3-1 από την πρώτη αναμέτρηση στην Σκωτία.

Τα δεδομένα ήταν εξ αρχής δύσκολα για τους φιλοξενούμενους. Παρ’όλα αυτά η Ρέιντζερς αν και έψαχνε… γκολ, δεν παρουσιάστηκε ιδιαίτερα επιθετική. Με αυτήν την κίνηση ο Στίβεν Τζέραρντ έδειξε πως ήθελε πρώτα από όλα να μην δεχθεί κάποιο γκολ.

Στο πρώτο 45λεπτό η Λεβερκούζεν είχε τα ηνία του ματς, ωστόσο οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν και πολλές επικίνδυνες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Έτσι πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Νωρίς νωρίς όμως στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ και κλείδωσαν την υπόθεση πρόκριση. Ο Ντιαμπί έφυγε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και με ωραία δυνατό σουτ έγραψε το 1-0 στο 51′. Λίγα λεπτά αργότερα ο Κάι Χάβερτς έχασε μοναδική ευκαιρία για να κάνει το 2-0, με τον τερματοφύλακα των Σκωτσέζων να λέει «όχι»!

Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος με την Λεβερκούζεν να πανηγυρίζει μια τεράστια πρόκριση. Επόμενη αντίπαλος για τους Γερμανούς θα είναι η Ίντερ, η οποία χθες επικράτησε της Χετάφε και πέρασε στην επόμενη φάση.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version