ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Μαζί με τα “ιερά τέρατα” της Ίντερ ο Λουκάκου!

O Ρομέλου Λουκάκου δεν σταματάει να βρίσκει δίχτυα φέτος για την Ίντερ, δείχνοντας σε όλου την κλάση του, αλλά και ότι ανήκει μέσα στους καλύτερους φορ.

Μαζί με τα “ιερά τέρατα” της Ίντερ ο Λουκάκου!

Τη φανέλα της Ίντερ την έχουν φορέσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ειδικά στην επίθεσή της έχουν… παρελάσει κάποιοι παίκτες που πλέον θεωρούνται θρύλοι. Είτε στη χώρα τους, είτε στους “νερατζούρι”. Όμως, αυτό δεν σημαίνει πως ο Ρομέλου Λουκάκου δεν μπορεί ή δεν θέλει να γίνει ένας από αυτούς.

Το αντίθετο θα μπορούσε να πει κανείς μάλιστα. Ο Βέλγος στράικερ δείχνει πως αν συνεχίσει έτσι τότε θα έχει μία θέση στο πάνθεον με αυτούς που ακόμη και σήμερα μνημονεύονται στο “Τσουζέπε Μεάτσα”. Ο πρώην στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε και πάλι δίχτυα.

Αυτή τη φορά “θύμα” του ήταν η ισπανική Χετάφε για τους “16” του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Λουκάκου με ωραία ατομική ενέργεια και με ακόμη καλύτερο τελείωμα έστειλε την μπάλα εκεί που δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα ο αντίπαλος γκολκίπερ. Και κάπως έτσι οι Ιταλοί άνοιξαν τον δρόμο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του θεσμού. Παράλληλα, με αυτό τον τρόπο ο 27χρονος σέντερ φορ έφτασε τα 30 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την ιταλική ομάδα. Κάτι που έχουν πετύχει λίγοι σαν και αυτόν στο παρελθόν! Μία μηχανή των γκολ ο Λουκάκου!

Μία μηχανή των γκολ ο Λουκάκου!

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε και δεν… ακούμπησε. Στην Ίντερ τον πίστεψαν από την πρώτη στιγμή και έτσι ο Ρομέλου Λουκάκου δεν είχε πρόβλημα να δείξει την πραγματική του κλάση και αξία. Ο Βέλγος φορ από τότε που πάτησε το πόδι του στην Ιταλία και μέχρι τώρα δεν έχει σταματήσει να σκοράρει.

Ανεξαρτήτως διοργάνωσης και χώρας. Είτε εντός, είτε εκτός των συνόρων ο έμπειρος στράικερ κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Όχι μία φορά. Αλλά πολλές. Συγκεκριμένα 30 προς το παρόν! Το ιταλικό πρωτάθλημα έχει τελειώσει αλλά δεν αποκλείεται ο 27χρονος ποδοσφαιριστής να αυξήσει τα νούμερά του στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου και εκεί είναι ιδιαίτερα… καρπερός.

Εκτός από τον ίδιο ακόμη άλλοι τέσσερις παίκτες κατά το παρελθόν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα 30 “παστέλια”. Πρόκειται για τους Ρονάλντο, Σαμουέλ Ετό και Ντιέγκο Μιλίτο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ