ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Ο Σόλσκιερ μαρτύρησε το μέλλον του Σάντσεζ

Η Ίντερ θεωρείται βέβαιο ότι θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Αλέξις Σάντσεζ, σύμφωνα με όσα μαρτύρησε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Σόλσκιερ μαρτύρησε το μέλλον του Σάντσεζ

Η Ίντερ θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αλέξις Σάντσεζ,στις επόμενες 24 ώρες. Ο διεθνής της Χιλής αγωνίστηκε φέτος στους “νερατζούρι” ως δανεικός από τους “κόκκινους διαβόλους”. Σημείωσε τέσσερα γκολ σε 29 εμφανίσεις σε όλους τους αγώνες.

Ο Κόντε έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή του και ήθελε να τον κάνει μόνιμο κάτοικο Μιλάνου. Έτσι, όπως όλα δείχνουν αυτό πρέπει να θεωρείται βέβαιο. Ειδικότερα, ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόσλκιερ, μαρτύρησε το μέλλον του Σάντσεζ μιλώντας στο Bt Sport μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Λασκ για το Γιουρόπα Λιγκ.

“Έχουμε συμφωνήσει. Ο Αλέξις έχει απολαύσει το χρόνο του εκεί. Είναι κορυφαίος παίκτης, αλλά για οποιονδήποτε λόγο δεν τον είδαμε το καλύτερο του εαυτό στη Μάντσεστερ. Είναι κορυφαίος επαγγελματίας και του εύχομαι ό, τι καλύτερο.”

Έτσι, η Ίντερ αναμένει να τον έχει διαθέσιμο για τα προημιτελικά του Europa League στη Γερμανία, αφού νίκησε την Χετάφε την Τετάρτη το βράδυ. Θυμίζουμε ότι κόντρα στην Χετάφε βρισκόταν στον πάγκο και μπήκε αλλαγή στο 70ο λεπτό.

Οι ακριβείς όροι της συμφωνίας είναι άγνωστοι. Είναι σχεδόν βέβαιο, όμως ότι η Γιουνάιτεντ έχει αποκομίσει σημαντικό κέρδος. Ο 31χρονος έπαιξε 45 παιχνίδια για την Γιουνάιτεντ μετά την ένταξή του από την Άρσεναλ το 2018, σημειώνοντας μόλις πέντε γκολ.

Το τέλος μίας αποτυχημένης μεταγραφής

Η συμφωνία θα τερματίσει μια από τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές στην ιστορία της Γιουνάιτεντ. Ο σύλλογος ανταγωνίστηκε Αγωνίστηκαν τη Μάντσεστερ Σίτι για την υπογραφή του Σάντσεζ. Έτσι, την κέρδισε σε αυτήν την άτυπη μάχη αποκτώντας τον από την Άρσεναλ σε μια συμφωνία 4,5 ετών με τον εβδομαδιαίο μισθό του παίκτη να φτάνει τις 400 χιλιάδες λίρες,

Ο Σάντσεζ, όμως, απέτυχε εντελώς να ανακτήσει τη φόρμα που έδειξε τόσο συχνά κατά τη διάρκεια του χρόνου του με τους "κανονιέρηδες". Η έλλειψης αυτοπεποίθησης η συχνή απώλεια της μπάλας ήταν μόνο μερικά από τα εκνευριστικά χαρακτηριστικά της θητείας του στους "κόκκινους διαβόλους".

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ