ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Στα χέρια της Friedkin Group η Ρόμα

Γυρίζει σελίδα η Ρόμα, με τους «Τζιαλορόσι» να περνούν στα χέρια αμερικανικού fund, με το Friedkin Group να προχωρά στην απόκτηση του 83% των μετοχών της ομάδας.

Στα χέρια της Friedkin Group η Ρόμα

Σε νέα εποχή μπαίνει η Ρόμα. Η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος είναι γεγονός με τους «Τζιαλορόσι» να περνούν στα χέρια αμερικανικού fund. Πιο συγκεκριμένα, η Ρόμα πούλησε το 83% των μετοχών της στο Friedkin Group. Η εξαγορά όπως έγινε γνωστό άγγιξε το ποσό των 591 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι δύο πλευρές προσπαθούσαν εδώ και μήνες να βρουν τη «χρυσή τομή». Τώρα φαίνεται πως ήταν το κατάλληλο timing προκειμένου να υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση. Οι Αμερικανοί επενδυτές δημιουργούν με την έλευσή του μια νέα συνθήκη στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Η μεταβίβαση των μετοχών προκαλεί εύλογα την αισιοδοξία των φίλων της Ρόμα. Οι Ρωμαίοι ελπίζουν σε καλύτερες ημέρες για την ομάδα τους. Νέα σελίδα για τη Ρόμα

Η επίσημη ανακοίνωση της Ρόμα

“Η Ρόμα, SPV, LLC, που είναι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, ανακοινώνει την υπογραφή της δεσμευτικής συμφωνίας αγοράς με το The Friedkin Group, στην οποία συμφωνούν μεταξύ άλλων, ότι η AS Roma SPV θα πουλήσει στη στο Friedkin το έλεγχο της ομάδας και ορισμένα μέρα της ακίνητης περιουσίας. Η συναλλαγή θα κοστίσει περίπου 591 εκατομμύρια ευρώ και θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Αυγούστο, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι τυπικές διαδικασίες”.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση της Ρόμα τονίζεται ότι η αλλαγή ιδιοκτησίας θα πρέπει να προχωρήσει μέχρι τις 17 Αυγούστου: “Η AS Roma SPV διατηρεί το δικαίωμα της να ακυρώσει την συμφωνία και να μην επιστρέψει την προκαταβολή, σαν υποχρεωτική αμοιβή τερματισμού των διαπραγματεύσεων, εάν δεν προχωρήσει η αλλαγή στην ιδιοκτησία μέχρι τις 17 Αυγούστου. Η AS Roma SPV μπορεί να μεγαλώσει τα χρονικά περιθώρια αν θέλει μέχρι τις 31 Αυγούστου. Επιπρόσθετα κάθε μια από τις δύο πλευρές μπορεί να σταματήσει τις διαπραγματευσεις αν δεν πληρώσει τίποτα μετά τις 31 Αυγούστου”.

Ο πρόεδρος της Ρόμα Τζιμ Παλότα δήλωσε μεταξύ άλλων: “Είμαι χαρούμενος να επιβεβαιώσω ότι έχουμε έρθει σε συμφωνία με το Friedkin για την πώληση της Ρόμα. Υπογράψαμε όλα τα συμβόλαια σήμερα, και τις επόμενες ημέρες, θα δουλέψουμε μαζί για να ολοκληρώσουμε τις τυπικές και νόμιμες διαδικασίες που θα οδηγήσουν στην αλλαγή της ιδιοκτησίας του συλλόγου”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ