ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η μεταγραφή του Σάντσο πρέπει να γίνει αυτοσκοπός για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η μετακίνηση του Τζέιντον Σάντσο από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξελίσσεται στο απόλυτο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού.

Η μεταγραφή του Σάντσο πρέπει να γίνει αυτοσκοπός για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση στο Πρωτάθλημα και να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» παρουσίασαν πολύ καλή εικόνα μέσα στο 2020. Έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο, ανέδειξαν νέους πρωταγωνιστές και γύρισαν τούμπα μια χρονιά που έμοιαζε χαμένη. Για πρώτη φορά στη μετά Σερ Άλεξ εποχή η Γιουνάιτεντ μπορεί βάσιμα να αισιοδοξεί για ένα καλύτερο αύριο. Μια μεταγραφή σαν αυτή του Τζέιντον Σάντσο θα δώσει σάρκα και οστά σε αυτή την αισιοδοξία! Η ομάδα του Σόλσκιερ δεν πρέπει να αντιμετωπίσει τον 20χρονο Άγγλο σαν απλά μια δυνατή μεταγραφή αλλά σαν μια μεταγραφή δήλωση επιστροφής στο προσκήνιο. Το timing είναι ιδανικό. Ο Σάντσο πρέπει να γίνει παίκτης της Γιουνάιτεντ με κάθε κόστος.

Το τέλειο πακέτο

Δεν υπάρχει κάποιος παίκτης που να ταίριαζε περισσότερο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» επιχειρούν ένα νέο ξεκίνημα που θα τους βγάλει από τη μόνιμη κατάσταση μετριότητας που βρίσκονται τα τελευταία χρόνια. Προσπαθούν να χτίσουν ξανά μια ομάδα που θα τους ξαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών. Ο Σάντσο αντιπροσωπεύει ακριβώς τον χαρακτήρα που πρέπει να έχει αυτό το νέο ξεκίνημα. Ένας ποδοσφαιριστής νέος, ήδη από τους καλύτερους στον κόσμο, Άγγλος και με τεράστιες φιλοδοξίες. Ο 20χρονος Άγγλος εξτρέμ είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο σε αυτές τις ηλικίες. Σάντσο

Το ταλέντο και η ποιότητά του είναι εφάμιλλα με αυτά του Κιλιάν Μπαπέ. Οι δυο τους είναι τα δυο πιο λαμπρά αστέρια της νέας γενιάς σούπερ σταρ. Μια μεταγραφή σε ένα κλαμπ του βεληνεκούς και του μεγέθους της Γιουνάιτεντ σε συνδυασμό με τη φάση που βρίσκεται η ομάδα δημιουργεί το τέλειο περιβάλλον για να δείξει ο Σάντσο για τι είναι φτιαγμένος.

Στο Ολντ Τράφορντ ο νεαρός σταρ της Ντόρτμουντ δεν θα αντιμετωπιστεί ούτε δευτερόλεπτο σαν “μικρός”. Δεν θα έχει καμία πίστωση χρόνου. Με το που πατήσει το πόδι του εκεί θα γίνει κατευθείαν σημείο αναφοράς για την ομάδα. Οι απαιτήσεις που υπάρχουν για αυτόν βρίσκονται στο θεό. Ο ίδιος τις δημιούργησε με τα όργια που έχει κάνει τα τελευταία δύο χρόνια στα γερμανικά γήπεδα. Σάντσο Ντόρτμουντ

Ο Σόλσκιερ προσπαθεί να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα παίζει επιθετικό και κυρίως γρήγορο ποδόσφαιρο. Η ταχύτητα είναι κάτι στο οποίο ο Νορβηγός στέκεται αρκετά. Ο πυραυλοκίνητος Σάντσο ταιριάζει ακριβώς σε αυτό το στυλ παιχνιδιού. Αν η Γιουνάιτεντ καταφέρει να τον αποκτήσει θα έχει στις τάξεις της έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο για την επόμενη δεκαετία. Έναν ποδοσφαιριστή που θα χτίσει γύρω από αυτόν και που θα αποτελέσει τον ηγέτη της για πολλά χρόνια. Το διακύβευμα είναι τεράστιο.

Ντιλ με κάθε τρόπο

Για τον λόγο αυτό οι «Κόκκινοι Διάβολοι» πρέπει πάση θυσία να βρουν την φόρμουλα για να τον αποκτήσουν. Η Ντόρτμουντ δεν είναι εύκολος διαπραγματευτής. Ποτέ δεν ήταν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ παίκτης και ομάδα τα έχουν βρει και μόνο αγκάθι παραμένουν οι απαιτήσεις των Γερμανών. Η Μπορούσια ζητάει 120 εκατομμύρια ευρώ ακατέβατα. Η Γιουνάιτεντ ζορίζεται να δώσει ένα τέτοιο πόσο για έναν μόνο ποδοσφαιριστή -ειδικά με τα οικονομικά δεδομένα που διαμόρφωσε η πανδημία- και κάπου εκεί το πράγμα κολλάει. Κάθε μέρα διαβάζουμε πολλά και αντικρουόμενα ρεπορτάζ. Σάντσο Γιουνάιτεντ

Άλλα θέλουν τις δύο ομάδες να βρίσκονται μια ανάσα από συμφωνία και άλλα υποστηρίζουν ότι οι διαπραγματεύσεις έχουν σταματήσει. Κάπως έτσι το πρώτο μεγάλο μεταγραφικό σίριαλ του φετινού καλοκαιριού  βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Πάντως αν τελικά δεν επιτευχθεί συμφωνία θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα για τη Γιουνάιτεντ. Με τη δεδομένη επιθυμία του παίκτη να μετακομίσει στο Μάντσεστερ και με τους όρους του συμβολαίου να έχουν ήδη συμφωνηθεί η Γιουνάιτεντ πρέπει απλά να τελειώσει το ντιλ όσο το συντομότερο!

Σίγουρα τα 120 εκατομμύρια είναι πολλά τη δεδομένη χρονική στιγμή. Σίγουρα θα ήταν καλύτερο αν μπορέσει να τον πάρει με λιγότερα. Ωστόσο δεν θα πρέπει καν να σκέφτεται το σενάριο ο Σάντσο να μη φοράει τη φανέλα της του χρόνου. Στην τελική λογιστές δεν είμαστε αλλά ξέρουμε ότι η ομάδα δεν θα καταστραφεί αν δώσει το πόσο που ζητάει η Ντόρτμουντ. Σε διαφορετική περίπτωση είτε θα τον χάσει από κάποια άλλη ομάδα είτε θα αναγκαστεί να δώσει παραπάνω του χρόνου το καλοκαίρι. Γιουνάιτεντ μεταγραφή Σάντσο

Οι Βεστφαλοί γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να κρατήσουν έναν παίκτη όπως αυτός. Είναι λογικό να θέλουν να εξασφαλίσουν όσα περισσότερα μπορούν από τη μεταγραφή του. Έχω την εντύπωση ότι αργά ή γρήγορα η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος. Αν όμως η δουλειά χαλάσει το φιάσκο για τη Γιουνάιτεντ θα είναι τεράστιο. Και αγωνιστικά αλλά περισσότερο επικοινωνιακά.

Μια τριάδα όνειρο στο παρόν και μια στο… μέλλον

Το βασικότερο μέσο με το οποίο η Γιουνάιτεντ κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν ήταν η επίθεση. Σίγουρα η παρουσία του Μπρούνο Φερνάντες βελτίωσε θεαματικά τη λειτουργία της ομάδας όμως υπήρξαν και άλλοι παίκτες που ανέβασαν κατακόρυφα τις προσωπικές τους επιδόσεις σε αυτό το διάστημα. Ράσφορντ και Μαρσιάλ έκαναν επιτέλους αυτό το βήμα που τους μετέτρεψε από καλούς νεαρούς παίκτες σε ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης. Για πρώτη φορά στη καριέρα τους σημείωσαν 20+ γκολ και μοίρασαν 10+ ασίστ σε μια σεζόν.

Σε αυτούς τους δύο ήρθε να προσθέτει μετά την επανέναρξη και ο Μέισον Γκρίνγουντ. Ο μικρός μονιμοποιήθηκε σαν βασικός από τον Σόλσκιερ στο δεξί φτερό της επίθεσης και έκανε πράγματα και θαύματα. Με τελειώματα -και με τα δύο πόδια- που θα ζήλευε και ο πιο φτασμένος σκόρερ και με τεράστια αυτοπεποίθηση στον εαυτό του ο Γκρίνγουντ εντυπωσίασε στα παιχνίδια που ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα. Αν η μεταγραφή του Σάντσο τελικά πραγματοποιηθεί ο παίκτης θα λογίζεται δεδομένα ως βασικός. Γιουνάιτεντ επίθεση

Σε αυτή την περίπτωση η λογική λέει ότι η τριάδα της επίθεσης θα απαρτίζεται από τους Σάντσο-Μαρσιάλ-Ράσφορντ και ο Γκρίνγουντ θα μείνει στον πάγκο. Αυτό για το άμεσο μέλλον. Γιατί σε βάθος χρόνου η τριάδα που όλοι ονειρεύονται στο Μάντσεστερ είναι αυτή των Σάντσο-Ράσφορντ-Γκρίνγουντ. Οι Άγγλοι είναι γνωστοί για την προτίμηση που έχουν στα δικά τους παιδιά. Πόσο μάλλον όταν αυτά τα παιδιά έχουν την ηλικία και το ταλέντο αυτών των τριών. Η τριάδα αυτή έχει όλες τις προοπτικές να μακροημερεύσει στο Μάντσεστερ και να κυριαρχήσει στην Αγγλία.

Προς το παρόν η ταυτόχρονη παρουσία και των τεσσάρων δεν αποτελεί πρόβλημα. Άλλωστε για μια ομάδα με πρωταγωνιστικές βλέψεις το ποιοτικό βάθος είναι μονόδρομος. Πάντως για να είναι καλυμμένη και στο σήμερα και στο αύριο και στο… μεθαύριο η Γιουνάιτεντ πρέπει να τελειώσει τη μεταγραφή του Σάντσο… χθες! Αυτό και μόνο αυτό πρέπει να την απασχολεί για την ώρα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ