ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ο Ντε Γιονγκ έκανε την αυτοκριτική του

Ο μέσος της Μπαρτσελόνα, Φράνκι Ντε Γιονγκ, μιλώντας στη Sport έκανε την αυτοκριτική του για την πρώτη σεζόν του στους Καταλανούς.

Ο Ντε Γιονγκ έκανε την αυτοκριτική του

Το περσινό καλοκαίρι οι φίλοι της Μπαρτσελόνα υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό την είδηση έλευσης του Φράνκι Ντε Γιονγκ από τον Άγιαξ. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής προερχόταν από μία ονειρεμένη σεζόν με τον “Αίαντα”. Ωστόσο, η πρώτη του σεζόν με τους Καταλανούς δεν εξελίχτηκε ιδανικά για τον ίδιο. Παρόλο που αγωνίστηκε σε 40 παιχνίδια δεν κατάφερε να διατηρήσει μία σταθερά υψηλή απόδοση. Ο πρώην παίκτης του Άγιαξ σκόραρε 2 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ σε αυτό το διάστημα.

Συχνά χρησιμοποιήθηκε ως εσωτερικός μέσος και όχι μπροστά από την άμυνα που είναι η αγαπημένη του θέση λόγω της παρουσίας του Μπουσκέτς εκεί. Αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόδοσή του. Ο ίδιος, μιλώντας στη Sport, πάντως έκανε την αυτοκριτική του.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που εκπλήρωσα το όνειρό μου να παίξω στην Μπάρτσα. Ήταν πάντα το όνειρό μου. Είμαι χαρούμενος με τη ζωή μου εδώ, με το προσωπικό.Το απολαμβάνω πραγματικά. Αν μιλήσω για τις εμφανίσεις μου, θα μπορούσα να τα είχα πάει πολύ καλύτερα φέτος. Δεν νομίζω ότι έχω παίξει πολλά κακά παιχνίδια, αλλά δεν μπόρεσα να κάνω μια σειρά από πολύ καλά παιχνίδια. Νομίζω ότι ήμουν εντάξει, αλλά όχι αρκετά καλά”.

Ο Ντε Γιονγκ αποθέωσε τον Πουίγκ

Ένας από τους πιτσιρικάδες που ανέδειξε φέτος η Μπαρτσελόνα ήταν ο Ρίκι Πουίγκ. Ο Ισπανός μέσος έβγαλε θράσος όσες φορές επιστρατεύτηκε αλλά ο ενθουσιασμός του πολλές φορές τον οδηγεί σε ανόητα λάθη. Παρ΄όλα αυτά, ο Ντε Γιονγκ έσταξε μέλι για το συμπαίκτη του όταν ρωτήθηκε σχετικά.

“Για μένα, είναι περισσότερο από έτοιμος να ξεκινήσει βασικός για τη Μπάρτσα, αλλά δεν εξαρτάται από εμένα. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες που μπορούν να ξεκινήσουν παιχνίδια. Οπότε αυτό είναι ένα ερώτημα για τον προπονητή. Για μένα, έχει τεράστιο ταλέντο”.

Τέλος, ο πρώην παίκτης του Άγιαξ σχολίασε και την άβολη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον συμπαίκτη του Αρτούρ. Ειδικότερα, η Μπαρτσελόνα παρά τη θέληση του Βραζιλιάνου τον πούλησε στη Γιουβέντους. Ο παίκτης θα μπορεί να αγωνιστεί στη “μεγάλη κυρία” μετά το τέλος του Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι, ο ίδιος αντέδρασε στην κίνηση της διοίκησης τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα αν του ζητηθεί στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ.

“Είναι λυπηρό. Η κατάσταση είναι δύσκολη για όλους στο σύλλογο. Για τον Αρτούρ και για τους παίκτες. Δε γνωρίζω τις λεπτομέρειες και γιατί έφτασε η κατάσταση σε αυτό το σημείο. Επομένως, είναι δύσκολο να τοποθετηθώ”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ