ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

“Σκοτώνει” όποιον μπορεί η Άρσεναλ για άμεσο ρευστό στα ταμεία της!

Με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους η διοίκηση της Άρσεναλ ψάχνει πως μπορεί να φέρει "ζεστό" χρήμα και μάλιστα άμεσα στα ταμεία της για μεταγραφές.

“Σκοτώνει” όποιον μπορεί η Άρσεναλ για άμεσο ρευστό στα ταμεία της!

Η Άρσεναλ από την εποχή του Αρσέν Βενγκέρ μέχρι και σήμερα ήταν μία ομάδα με γεμάτα ταμεία. Ένας σύλλογος που δεν αντιμετώπισε ποτέ σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Κάτι για το οποίο φέρει ευθύνη και ο Αλσατός τεχνικός. Δεν ήταν ποτέ από εκείνους που έβαζαν μία ακριβή μεταγραφή πάνω από το μέλλον του συλλόγου.

Πολλές φορές κατηγορήθηκε -και μάλιστα σφοδρά γι’ αυτό- αλλά δεν άλλαξε τον τρόπο σκέψης του. Τα κόλπα δεν άλλαξαν ούτε με τους συνεχιστές του. Ουνάι Έμερι και Μίκελ Αρτέτα είχαν και έχουν ελάχιστα χρήματα για μεταγραφές. Οι “κανονιέρηδες” ναι μεν μπορεί να έκαναν αρκετές μεταγραφικές κινήσεις τα δύο τελευταία καλοκαίρια. Όμως, ποτέ δεν ξέφυγαν.

Γι’ αυτό το λόγο δεν έχουν και τόσο ανταγωνιστική ομάδα. Γι’ αυτό το λόγο δεν μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια ομάδες όπως η Λίβερπουλ, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι ή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. “Μπαμ”, όπως αυτό με τον Νικολά Πεπέ ή τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ γίνονται. Απλά είναι οι “εξαιρέσεις” στον λονδρέζικο κανόνα που έχουν φτιάξει εδώ και αρκετά χρόνια οι Άγγλοι. Παρόλα αυτά κάτι φαίνεται πως δεν… κολλάει στα ταμεία της Άρσεναλ. Κάτι φαίνεται πως αλλάζει ή έχει αλλάξει σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις.

Το δικό της… παιδί πουλάει όσο- όσο η Άρσεναλ!

Ο Έινσλϊ Μέιτλαντ Νάιλς δεν είναι από τους πιο ταλαντούχους παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα της Άρσεναλ. Αυτό μπορεί εύκολα να το δει κανείς και να συμφωνήσει. Ωστόσο, είναι ένας από εκείνους που ξέρουν πολύ καλά πόσο… ζυγίζει η εμφάνιση με το κανόνι στο στήθος. Μιας και είναι ένα από τα παιδιά που βγήκαν από τις ακαδημίες του συλλόγου και εν τέλει έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα: φόρεσαν τη φανέλα της Άρσεναλ.

Ωστόσο, λίγο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας και όντας βασικός φαίνεται πως οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου ψάχνουν αφορμή για να τον “σκοτώσουν”. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Sun” ο Νάιλς είναι στη λίστα με τους παίκτες που δεν υπάρχει πρόβλημα να πουληθούν. Αρκεί να φτάσει μία καλή πρόταση στα γραφεία των “κανονιέρηδων”. Μία πρόταση που θα φτάνει ή ακόμη καλύτερα θα ξεπερνάει τα 30 εκατομμύρια λίρες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ