Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Σκύλος» και στα 51 του ο Κόντε (vid)
Ίντερ

«Σκύλος» και στα 51 του ο Κόντε (vid)

Με κέφια από πλευράς Κόντε πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της Ίντερ επί γερμανικού εδάφους μία μέρα πριν την αναμέτρηση με την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

09.08.2020 | 22:46

O Αντόνιο Κόντε διατηρείται σε άψογη φυσική κατάσταση και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Ο Ιταλός προπονητής της Ίντερ παρά τα 51 του δείχνει ακμαίος και έτοιμος να ριχτεί στη μάχη. Στη σημερινή προπόνηση των «Νεραντζούρι» ο Κόντε έδειξε στοιχεία της μαχητικότητας που τον διέκρινε όταν ήταν ποδοσφαιριστής.

Ο Ιταλός πήρε μέρος στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης των Μιλανέζων. Ο φακός μάλιστα τον απαθανάτισε να τα δίνει όλα προσπαθώντας να γλιτώσει το… κορόιδο. Η τύχη ωστόσο δεν ήταν με το μέρος του. Ο 51χρονος έκανε το λάθος και ο ποδοσφαιριστής του πρόλαβε την μπάλα. Αποτέλεσμα, ο Ιταλός να βρεθεί στη μέση ενός μεγάλου κύκλου κυνηγώντας την μπάλα από τις πάσες των παικτών του.

Δεν τους άφησε παραπονεμένους! Το έκανε το τάκλιν του…

https://twitter.com/Inter_en/status/1292541154840387584

Η Ίντερ δοκιμάζεται αύριο στην αρένα του Ντίσελντορφ κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν για τη φάση των «8» του Europa League. Ο Ιταλός τεχνικός προσπάθησε σήμερα να θολώσει τα νερά στη προπόνηση και παράλληλα να αποβάλει το άγχος από τους παίκτες του. Η Ίντερ είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στη διοργάνωση. Μια πρωτιά που θα δώσει αυτομάτως μαζί με το τρόπαιο και το εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Θέλει όσο τίποτα άλλο την κούπα ο Κόντε

Εκεί η Ίντερ έχει κλείσει ήδη ραντεβού τερματίζοντας 2η στο ιταλικό πρωτάθλημα. Το δέλεαρ όμως ενός ευρωπαικού τίτλου πάντα θα… φτιάχνει τον Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός θέλει όσο τίποτα αυτό το τρόπαιο κλείνοντας άκρως επιτυχημένα την πρώτη του σεζόν στο Μιλάνο.

Οι φήμες πριν από μερικές ημέρες μπορεί να τον ήθελαν να αποχωρεί πρόωρα από το Τζουζέπε Μεάτσα, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο. Η διοίκηση της Ίντερ εμφανίζεται άκρως ικανοποιημένη από τη παρουσία του Ιταλού στον πάγκο της ομάδας. Επί Κόντε οι «Νεραντζούρι» κατάφεραν να γίνουν ανταγωνιστικοί και να κοιτάξουν στα μάτια την Γιουβέντους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version